Ervaringen

Ik heb een zeer plezierig

Ik heb een zeer plezierig contact met Hans gehad. De monteur heeft mij heel netjes te woord gestaan en mijn nieuw apparaat keurig geïnstalleerd. Ik kan alleen maar vol lof over 038waterontharder zijn.

E. Boerman

Wij zijn zeer tevreden over

Wij zijn zeer tevreden over de installatie van de waterontharder, netjes volgens afspraak en duidelijke uitleg over het gebruik en onderhoud! Een aanrader !!

Jos ten Berge

Al jaren hebben wij naar

Al jaren hebben wij naar tevredenheid een waterontharder. Ook het bestellen van zout tabletten en flesjes hars ontharder gaat simpel en snel. In ons geval gisterochtend besteld en einde dag geleverd. Via de mail de factuur ontvangen en snel betaald via de betaalknop/ideal service.
Wij zijn een tevreden klant!

KJ Bolink

Geweldige service. Zeer kundige medewerkers.

Geweldige service. Zeer kundige medewerkers. Hele redelijke prijzen. Vlotte plaatsing. Twijfel niet. Bel 038waterontharder!

Jan Blom

Vandaag 15-3-2024 is bij ons

Vandaag 15-3-2024 is bij ons op goed advies en duidelijke info de compact exellent10+ geplaatst.
Na bestelling snel en vakkundig geplaatst top.
Netjes gewerkt geen rommel achter gelaten perfect.
Bedankt. Harry

Harry

Na verhuizing voor de tweede

Na verhuizing voor de tweede keer een waterontharder van Hans, dat zegt al genoeg. Vakkundige plaatsing van een goed product !

Jurjen

De Excellent+ aangeschaft via Hans

De Excellent+ aangeschaft via Hans Hensbergen. Een aanrader, zowel aanschaf als firma.
De installatie ging zeer kundig, alle problemen in ons huis die Erwin tegenkwam bij de installatie werden vakkundig omzeild / opgelost. De ontharding van het water is onder de douche merkbaar: zachter water en geen kalkaanslag meer op de douchedeur.

Andries Horst

Wederom hebben we bij Hans

Wederom hebben we bij Hans een waterontharder laten plaatsen.
dit is reeds onze derde waterontharder die we in korte tijd hebben laten installeren door het kundige en vriendelijke team van 038 Waterontharder .
we hadden er een in onze vorig woning die nu met veel plezier door de nieuwe eigenaren gebruikt wordt, we hebben er een in onze tijdelijke woning laten plaatsen, die nu naar de woning van onze zoon verplaatst is. en nu hebben we er weer een laten plaatsen in onze nieuwbouw woning.
zoals altijd een zeer plezierig contact met Hans gehad en een mooi nieuw apparaat kuerig geïnstalleerd.
omdat alle sanitair en keuken apparatuur nieuw is willen we dat ook graag netjes zonder kalk houden. aangezien ik een zeer gevoelige huid heb wil ik zeker niet meer zonder onthard water douchen want dat scheelt echt zoveel, mijn huid is een stuk rustiger en minder schraal als voor dat wij een ontharder hadden. vandaar dat we zelfs in onze tijdelijke woning een hebben laten installeren. en als je over een waterontharder nadenkt dan ik het team van 038 waterontharder zeker een aanrader. nog steeds alles naar volle tevredenheid en hopelijk hebben we nog vele jaren plezier van dit apparaat. Hans en Team bedankt en wie weet tot de volgende ontharder.

Edwin

Prima apparaat. Nu twee jaar

Prima apparaat. Nu twee jaar in gebruik. Bij meting geen kalk in het water. Met een paar goede tips van Hans ook prima zelf te plaatsen. Goede service. Aanrader!

Cor

Wederom via 038waterontharder een waterontharder

Wederom via 038waterontharder een waterontharder geregeld. In ons vorige huis was de service al top. Nu waren we tijdig met het plannen en werd ons weer top advies gegeven over de keuze waterontharder. Vanmorgen is de installatie gedaan en het werkt direct weer als een zonnetje. Complimenten!

Leon

Hele fijne service.

Hele fijne service.

Mariëlla

De hele ervaring was top.

De hele ervaring was top. Vanaf het moment van bellen tot en met de aansluiting. Heldere uitleg en vakbekwaam! Je merkt gelijk verschil, zowel met bijvoorbeeld water drinken alsook met douchen. Wij zijn er erg blij mee!

Raymond

Deskundige en snelle installatie van

Deskundige en snelle installatie van de waterontharder. In het voortraject wordt er ook goed mee gedacht over de plaatsing en de afvoer. Aan te bevelen!

M. De Feijter

Als vanouds weer een supersnelle

Als vanouds weer een supersnelle reactie op de bestelling en correct afgehandeld. Bedankt!

F. Vreugdenhil-van Marion

In het ondoorzichtelijke bos van

In het ondoorzichtelijke bos van de (zelfbenoemde) waterontharder experts eindelijk een “onderscheidende boom” gevonden in de persoon van Hans. Eindelijk iemand met goede, praktische en vakkundige adviezen. Opdracht geplaatst, Erwin heeft de boel vakkundig aangesloten. Hans separaat nog een elektra klus laten doen, fijn dat hij daar ook voor opgeleid is. En daarbij hoefde ik niet zelf meer in de kruipruimte te tijgeren 😁

Arthur

Na duidelijk en goed advies

Na duidelijk en goed advies van Hans, hebben we de order geplaatst.. Vandaag is er een Exellent+ systeem geïnstalleerd door Erwin. De installatie mooi weggewerkt in de meterkast. Fijn dat Erwin diverse zoutvaten bij zich had zodat konden kijken wat het beste past. Erwin werkt netjes en secuur, geeft ook goede uitleg. Het resultaat zien we met vertrouwen tegemoet.

Wim

Super service, op korte termijn

Super service, op korte termijn leverbaar, binnen een paar uur geïnstalleerd, goeie uitleg en een zeer goede prijs i.v.m. andere aanbieders.

Frank S.

Waterontharder geplaatst door Erwin van

Waterontharder geplaatst door Erwin van 038 woh. Heel netjes gedaan en goede uitleg over de werking van de woh. Goede prijs kwaliteit verhouding, zeker aan te raden, een professionele speler tussen alle woh aanbieders!!

Ron Hagen

Vorige week een mail gestuurd

Vorige week een mail gestuurd naar 038 Waterontharder, een paar dagen later is Hans komen kijken. Vandaag (een week later) is de Compact 10 bij ons geplaatst door Erwin. Alles keurig geplaatst en afgewerkt, duidelijke uitleg gekregen. We gaan hier veel plezier van hebben. Bedankt Hans en medewerkers!

Dennis en Corine

Waterontharder vrijdag zeer zorgvuldig geplaatst

Waterontharder vrijdag zeer zorgvuldig geplaatst door Erwin. Vriendelijke monteur, prima uitleg. Contact met bedrijf zeer prettig en alles volgens afspraak. Aanrader.

Geesje

Vandaag is de ontharder door

Vandaag is de ontharder door hans kundig geïnstalleerd! De koffie en water smaken direct lekkerder! Top bedrijf en goeie uitleg over hoe te onderhouden. 10/10

Kempen

Super goede service.Netjes gemonteerd en

Super goede service.

Netjes gemonteerd en een goede uitleg gekregen.

Bedankt!

Gea de Vries

2 weken geleden is door

2 weken geleden is door hun monteur Erwin ( erg vriendelijk en kundige monteur) een waterontharder geïnstalleerd.
Wij zijn er zo ontzettend blij mee. Dat ze nu vandaag bij vrienden van ons een waterontharder hebben geplaatst.

Maar wat ze zeggen over de waterontharder is echt waar.
Dus voor 038 waterontharder een dikke 10

René de Vries

vrydagmiddag bestelling geplaatst via internet,

vrydagmiddag bestelling geplaatst via internet, de volgende dag in huis.

waren alle bedrijven maar zo .

fam kuipers

Prettig contact met Hans. Installatie

Prettig contact met Hans. Installatie en uitleg prima verlopen en netjes gedaan. En dat alles voor een prima prijs!

rene'bergh lemmer

Prettig contact met Hans. Installatie

Prettig contact met Hans. Installatie en uitleg prima verlopen en netjes gedaan. En dat alles voor een prima prijs!

Rick Grootoonk

Sorry! Nu genieten van het

Sorry! Nu genieten van het kalkvrije water!!!

Iris

Vandaag bij mij de waterontharder

Vandaag bij mij de waterontharder geplaatst en dat ging erg netjes, vlot en makkelijk. Goede uitleg gehad en nu genieten van het kalkrijke water. Ben erg tevreden over benadering en plaatsing.

Iris

Gisteren (13 maart 2023) hebben

Gisteren (13 maart 2023) hebben Hans en Erwin bij ons in Delfzijl de waterontharder Excellent+ 10 incl ronde zoutbak geïnstalleerd. Klokslag half negen zoals afgesproken stonden de mannen – zoals afgesproken – bij ons voor de deur. Direct de materialen uitgeladen en aan de slag om waterontharder bij ons in de meterkast in de gang te installeren. De waterontharder en de ronde zoutbak zijn zo compact dat het prima in de meterkast. Meer ruimte neemt het niet in beslag ! Vanuit de meterkast wordt vervolgens een gat geboord om – onder de vloer door – de waterontharder aan te sluiten op de waterleiding direct achter de hoofdkraan, die zich bevindt in de waterput bij de voordeur. Aangezien bij ons onder de vloer toch redelijk wat grondwater staat werd er ff een “waadpak” aangetrokken om de klus onder de vloer te klaren. Ook dit was binnen no-time gefikst. Door

Edward van den Berg

Compacte waterontharder laten plaatsen door

Compacte waterontharder laten plaatsen door Hans van 038waterontharder. Kwam vantevoren kijken naar de situatie in het nieuwbouwappartement. Afvoer lag wat afwijkend maar bleek geen enkel probleem. Zeer professioneel en uitgebreide uitleg van het apparaat. Alles mooi geplaatst en afgewerkt. Heel blij mee. En wat een resultaat! Je merkt het direct. Hier krijg je geen spijt van!

Jacco

Een heel tevreden klant en

Een heel tevreden klant en ga jullie zeker promoten. Ik maakte me echt zorgen dat het allemaal niet zou passen, ging niet makkelijk (vond ik) maar die waren onterecht. Snelle, geduldige, nette service, mocht alles vragen. Prijs, kwaliteit in verhouding tot andere zeker waard, voor een huishouden met niet zo’n groot budget ook haalbaar. Als een kind zo blij, elke dag het gevoel van water met crème er tussen. En dan heb ik het niet eens over mijn badkamer en apparaten. Toppers echt een aanrader.

Marloes van den Berg

Wij hebben de waterontharder nu

Wij hebben de waterontharder nu een jaar. Aanleiding was dat we een nieuwe badkamer kregen.
Ontharder netjes weggewerkt in de meterkast, zoutbak op door Hans geplaatst plankje. Werkt perfect. Alles in de badkamer blijft prachtig. Dat hadden we eerder moeten doen. Plaatsing vlot, ondanks een lastige afvoer.
Prijs heel redelijk, zeker in vergelijking met grote merken. Kortom: we zijn er heel blij mee. In onze straat zijn er verschillende geplaatst door Hans, en iedereen is vol lof.

Jan

Eerlijk advies van Hans en

Eerlijk advies van Hans en vervolgens waterontharder naar volle tevredenheid geplaats. Neemt alle tijd voor vragen en geeft goede uitleg. Beveel het bedrijf graag aan.

Jan Albert

Nu paar jaar de waterontharder

Nu paar jaar de waterontharder in gebruik. Geen kalkaanslag meer in en op apparaten.
Denk hierbij ook aan uw cv-ketel en andere apparaten die water opwarmen. Scheelt veel energie.

R Broekman

Anderhalf jaar geleden is de

Anderhalf jaar geleden is de waterontharder door Hans rechtstreeks in meterkast geplaatst, met het zoutreservoir in kruipruimte.
Hierdoor weinig ruimte moeten opgeven en probleemloze functie.
Het verschil met het ontharde water was direct zichtbaar. Zeker op sanitair, op het zwarte graniet in de keuken maar ook voor je gezondheid. Een goede aanrader en ik sta nu op het punt om voor het eerst een nieuwe batch zout te bestellen. Een keer per jaar een reiniging uitvoeren en periodiek controleren op zoutvoorraad. Meer hoef je niet te doen voor een probleemloze werking. Kortom; een grote aanrader!

Vincent Schakel

Inmiddels acht jaar in het

Inmiddels acht jaar in het bezit van een waterontharder die door Hans is geplaatst. Resultaat: heerlijk zacht water zonder extra inspanning. Systeem werkt feilloos met nauwelijks onderhoud. En wanneer je zout of hars nodig hebt zet je dat op de site bij bestellingen en heb je binnen een paar dagen nieuwe voorraad daarvan.
Klasse, prima betrouwbare service!!
Grote klasse.

Kees

7 jaar geleden in ons

7 jaar geleden in ons huis een water ontharder door hans laten plaatsen nooit problemen gehad en heerlijk zacht water met alle voordelen die dat meebrengt, wij zijn sinds kort verhuisd naar een appartement en de waterontharder meegenomen en daar geïnstalleerd.

Aan Hans advies gevraagd hoe wij dat het beste konden doen en geweldig en snel geholpen en kunnen wij weer jaren lang genieten van ontkalkt water.

als je voor een goede prijs een kwalitatief goed product wilt hebben en goede service kan ik 038 waterontharder van harte aanbevelen.

C Vreeburg

Al 3 jaar de waterontharder

Al 3 jaar de waterontharder in ons huis. Wat een fijn systeem, goede begeleiding door Hans, als je vragen hebt.

Annelies

Heb heel goede ervaring met

Heb heel goede ervaring met 038 waterontharder en met Hans. Vraag aan Hans : waar dient het flesje wat wij ieder jaar moeten toevoegen voor ?

J last

Na lang overwegen om een

Na lang overwegen om een ontharder aan te schaffen kwam ik op de site van Hans(038waterontharder.nl) terecht. wat opviel was dat de site helder en open was. bij veel andere aanbieders staan geen prijzen vermeld, en bij navraag willen deze altijd eerst langskomen voor advies.
ik heb Hans op een maandag gebeld en de woensdag erna is hij al langs gekomen om te kijken wat de besten opstelling bij ons zou zijn.
uiteindelijk gekozen voor een compact unit onder de trap in de kast.
omdat Hans een aantal dagen later bij ons in de buurt was kon hij de unit dan ook gelijk een paar dagen later installeren.
het installeren verliep keurig en vlot. alles netjes aangesloten, gevuld, getest en uitgelegd. en na twee uurtjes was de unit klaar voor gebruik.
de belangrijkste reden voor de aanschaf was mijn gevoelige huid.
al jaren heb ik last van een zeer droge en schrale huis die na het douchen vaak branderig aanvoelt. al na de eerste keer douchen merkte ik duidelijk verschil. mijn huid voelt veel zachter aan en is veel rustiger, het branderige gevoel is veel minder tot nagenoeg weg. nu na een week gebruik ben ik nog steeds zeer gelukkig met de aanschaf van de unit en zien we op steeds meer plekken het voordeel van ontkalkt water.
we hopen nog lang zorgeloos gebruik te kunnen maken van de waterontharder, en mocht er eens iets zijn dan weet ik bijna zeker dat 1 telefoontje naar Hans voldoende is om het probleem snel verholpen te krijgen.
het blijkt dus dat er nog steeds bedrijven te vinden zijn die een top product en service leveren tegen een normale prijs en zonder allerlei verplichte onderhouds contracten.

van ons een dikke 10 voor 038waterontharder en vooral voor Hans.

Edwin

Heel blij mee mijn vrouw

Heel blij mee mijn vrouw merk gelijk verschil met douchen en wassen. Bedankt!

Krystian

Hans is in Februari 2022

Hans is in Februari 2022 eerst bij ons geweest om de situatie en mogelijkheden te bekijken. Snel daarna is de waterontharder (seperaat 10 exellent +) geplaatst. De ontharder in de meterkast en een grote bak voor 75kg zout in de kruipruimte zodat we niet vaak moeten bijvullen. We hebben nu kalkloos water en de smaak is meer dan prima! Bestaande kalkaanslag op tegels begint ook langszaam te verdwijnen. Aanrader!

Andries en Sabine

2 weken voordat wij een

2 weken voordat wij een nieuwe badkamer zouden krijgen contact opgenomen met dit bedrijf. Omdat het beter is om voor die tijd een waterontharder te hebben, is er goed meegedacht en is er voor de nieuwe badkamer werd geïnstalleerd een waterontharder geplaatst. Keuring netjes geplaatst en uitleg gegeven. Wij zijn blij dat het zo vlot geregeld is en dat voor een prima prijs.

Hans

Ken je dat moment dat

Ken je dat moment dat je denkt: Had ik dit maar veel eerder gedaan!
Zodra de waterontharder geplaatst is merk je direct verschil. Het water is super zacht en het water (en ook koffie en thee) smaakt heerlijk. Hans neemt je stap voor stap mee en legt alles vakkundig en geduldig uit (ik heb nogal veel vragen en wil graag snappen hoe alles werkt🤭). Kortom: wij zijn meer dan tevreden en blij met onze aankoop!

Linda Zaaijer

Waterontharder al zeker 8 jr

Waterontharder al zeker 8 jr geleden in gebruik, en voldoet nog steeds.
Nog wel steeds voor de witte was, wasverzachter gebruiken in onze streek.
Geen kalk in de leidingen, en het water is zoals het moet zijn, lekker zacht en zeker heerlijk drinkbaar.

Prijs kwaliteitverhouding een dikke 10

Dit bedrijf is echt een aanrader.

Fam Kuipers

Apparaat doet waarvoor wij het

Apparaat doet waarvoor wij het hebben gekocht. Heerlijk water. Dit alles netjes gemonteerd door Hans. Dank voor je snelle reactie en service

Bianca Heldoorn

Afgelopen maandag waterontharder geplaatst door

Afgelopen maandag waterontharder geplaatst door Hans korte lijnen duidelijke uitleg- netjes gemonteerd en ingesteld
Had ik jaren eerder moeten doen
Is echt super Zacht water!!!

Frans Geleijnse

We hebben hem pas en

We hebben hem pas en vinden het nu al een super toestel. Een week na het eerste telefonisch contact is hij geplaatst en werkt prima.
In 2 uur had Hans het geheel afgewerkt en de installatie draaiende.
We hopen er nog lang plezier aan te beleven.

Gerard Akkerman

Snelle reactietijd en meneer denkt

Snelle reactietijd en meneer denkt fijn mee. Nu het apparaat al 2 jaar draaien, nooit wat aan de hand! Even navullingen bestellen gaat ook vlot, komt goed zijn afspraken na. Nergens kalk op de muur of in onze apparatuur. Doet wat hij beloofd heeft.

Hans en Klaudia

Ontzettend blij met de ontharder.

Ontzettend blij met de ontharder. Bij vragen altijd een snelle reactie en duidelijke uitleg!

Jaap

Al een tijd aan gedacht

Al een tijd aan gedacht en hadden het veel eerder moeten doen. Installatie ging soepel en vriendelijk met goede uitleg. Merken direct dat het water zachter is en de koffie sterker 🙂 Nooit meer de douche zemen na afloop.. heerlijk! Niet duur, goede service met een glimlach.. Aanrader!

Sebastiaan en Anne

Vanaf juni hebben wij de

Vanaf juni hebben wij de waterontharder laten plaatsen door Hans. Erg blij mee! Sluit me aan bij eerdere ervaringen, “hadden we maar eerder..”.

Afstemming was top, contact was goed en de plaatsing kon op korte termijn en ging ook snel & vlekkeloos!

Hans, bedankt en we bevelen je zeker aan bij een ieder!

Rick

wat een super service!!15.00 gebeld

wat een super service!!15.00 gebeld en stond 20.00 al aan de deur met zakken zout en ook meteen alles nagekeken!!wat een prima zaak!!

FRITSMA

Hans is niet alleen een

Hans is niet alleen een goede verkoper en installatiemonteur.
Hij is vooral een goede servicemonteur die deksels goed beseft wat nazorg in kan houden. Bij een lekkage van beperkte omvang, was hij er onmiddellijk strak op tijd. Zoiets geeft echt wel consumentenvertrouwen!
Meteen 2 zakken zout en een flesje hars bij hem gekocht. Dat kan ook aan huis bezorgd worden.

Jaap, Ommen

Wat is dat een verademing!

Wat is dat een verademing! Het water is zacht, sanitair ziet er een stuk langer goed uit en het is heerlijk voor de huid en voor haar.

Een aantal maanden geleden laten installeren. Afstemming verliep soepel, installatie was enthousiast en met een glimlach. Keurig in meterkast geplaatst en zoutvoorraad in de kruipruimte. Werking is vanaf dag 1 probleemloos.
Het zeep en wasmiddelen verbruik kan sterk omlaag, al haal ik niet de 50% reductie altijd. Maar het plezier van langer schoon sanitair, keukenblad (zwart natuursteen) e.d. is geniaal. Absolute aanrader dus. Twijfel geen moment te lang, want indien ik dit had geweten dan was ik jaren terug al overgegaan.

Aanrader, typisch "had ik maar eerder"-gevoel

Nu paar weken de waterontharder

Nu paar weken de waterontharder ,had het jaren eerder moeten doen.
Top service,goed bedrijf ,echt een aanrader!

Annie Otten

Wij hebben al meer dan

Wij hebben al meer dan 10 jaar een waterontharder van dit bedrijf, probleemloze werking tot een paar dagen geleden. Al snel hadden we contact met Hans, die tipte ons met een (zeer tijdelijke) noodoplossing, want na het weekend heeft hij snel een reparatie verricht en binnen een half uur werkte alles weer als vanouds. Prima, betrouwbaar, klantgericht bedrijf!!

Ronald van Vliet

Vandaag de waterontharder laten plaatsen,

Vandaag de waterontharder laten plaatsen, in eerste instantie was hans bezig er 1 bij de buren te plaatsen na een praatje gevraagd of hij er bij ons ook 1 kon plaatsen na even neuzen in de agenda en een klein beetje door pakken moest dat precies lukken zei hans, vakkundig geplaatst en goede informatie gekregen nu genieten van kalkvrij water

Fam. Zandbergen

Gisteren de Wateronthander gekregen.. eerst

Gisteren de Wateronthander gekregen.. eerst geen benul van wat het verschil moet zijn maar wij zijn samen al snel tot de ontdekking gekomen en er we degelijk verschil is tussen water met, en zonder kalk!

De installatie was netjes en vlot de uitleg was prima! Kortom een dikke duim, en mocht je dit lezen en twijfelen.. sonde van je tijd want hier ga je zeker heen spijt van krijgen 😁

Super bedankt!!! 🤗

Famillie Hanekamp

Deze week een waterontharder en…..

Deze week een waterontharder en….. wat een verschil, dit hadden we veel eerder moeten doen. Hans leverd goed en netjes werk.

Annet

Vandaag is de waterontharder geïnstalleerd

Vandaag is de waterontharder geïnstalleerd in onze meterkast. Dit product biedt in vele opzichten enorm veel voordelen, omdat je geen kalk meer in het water hebt. Kampen (en vele andere regio’s) heeft namelijk een hoge hardheid in het water. Door de installatie, gebruik je o.a. veel minder zeepproducten, etc. Een ander voordeel is het rendement op energiekosten.

De installatie en naderhand de uitleg verliep erg goed. Duidelijke uitleg over de waterontharder, en het bijvullen van het zoutreservoir. Kortom, een bedrijf om aan te bevelen.

Familie Eggens

We hebben nu een jaar

We hebben nu een jaar de waterontharder via 038. Helemaal super, werkt perfect, geen kalk meer en super service. Echt een aanrader. 😀

Dick van Munster

Nu een paar maanden een

Nu een paar maanden een waterontharder. Heerlijk zacht water en geen kalk meer in o.a. de waterkoker. Prettig geregeld allemaal. Groeten uit Ommen

Familie Kok

Eind maart een ontharder laten

Eind maart een ontharder laten plaatsen door Hans.
Niet duur en gelijk zacht water,heerlijk!!
Hans heeft het prima geïnstalleerd en alles uitgelegd, ook deed hij een test zodat je kunt zien dat je kalkvrij water hebt, helemaal tevreden en ik kan het iedereen aanbevelen

Carolien

Enkele maanden geleden is de

Enkele maanden geleden is de waterontharder geplaatst bij ons. Wat een top service biedt dit bedrijf! Klant tevredenheid bovenaan! Hans is professioneel, heeft veel kennis in huis en is uiterst vriendelijk. En voor wat betreft de ontharder: wij willen niet meer zonder! Blij met deze keuze!

Wijma

Gisteren is de waterontharder geplaatst.

Gisteren is de waterontharder geplaatst. En ik ben verbaasd hoe snel het zijn werk doet. Huid en haar al heerlijk zacht. Bleef vandaag mijn lichaam afspoelen omdat ik dacht dat er nog zeep op mijn huid zat , maar mijn huid voelde zacht vh water 🙈. Maar heel weinig bodylotion voor het lichaam en crème voor het gezicht nodig. De kranen blinken en de thee smaakt heerlijk. Alles fijn geïnstalleerd en duidelijke uitleg. Hans is super vriendelijk. Wij kunnen het iedereen aanraden.

Joyce Van Dijk

Van hardheid 8 naar 0

Van hardheid 8 naar 0 in 1,5uur en perfect meegedacht en keurig geïnstalleerd door Hans.

75kg zoutreservoir in de kruipruimte. Scheeld weer vaker bijvullen en de unit in de meterkast keurig op een platou geplaatst…..

Niet duur en zeker een aanrader.

Mvg fam Nijhof

Dennis Nijhof

Netjes geïnstalleerd en goed meegedacht

Netjes geïnstalleerd en goed meegedacht met ons als klant. Het zoutvat onder in de kruipruimte is extra groot zodat we niet zo vaak bij moeten vullen. Wij zijn erg tevreden en als iemand vraagt kunnen wij alleen maar zeggen: doe het ook bij 038 waterontharder. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Beter dan bij die merken die met veel reclame bekend zijn.

Familie Boerman

Waterontharder doet het goed.De eigenaar

Waterontharder doet het goed.
De eigenaar welke de ontharder heeft geleverd en gemonteerd is ook erg vriendelijk.
Kortom: een aanrader!

Familie van Dijk

Snelle en prima service!

Snelle en prima service! Hans weet waar hij het over heeft en levert snel en netjes werk.
Voordeel is vooral het verdwijnen van de kalkaanslag in de badkamer. De rest is (nu nog) wat onzichtbaar; de vermeende besparingen zullen nog moeten blijken, net als de verlenging van de levensduur van apparaten. Maar het lijkt een prima aanschaf te zijn geweest. Als je zo’n apparaat overweegt, beveel ik dit bedrijf van harte aan!

Rene Brink

Wij zijn zeer tevreden over

Wij zijn zeer tevreden over de service van dit 038waterontharder.nl en prijzen dit bedrijf bij familie en vrienden en kennissen van harte aan!

Frans en Tallina Veenvliet

Perfecte telefonische bereikbaarheid en zeer

Perfecte telefonische bereikbaarheid en zeer goede service! Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Ruben Marc

In verband met onze verbouwplannen

In verband met onze verbouwplannen (o.a. badkamer/wc met zwarte kranen) werden wij door vrienden op 038Waterontharder geattendeerd. Hierop contact opgenomen en n.a.v. dit prettige contact besloten de waterontharder af te nemen.

Inmiddels heeft de installatie ervan dan ook plaatsgevonden en zijn wij er zeer te spreken over. Net zoals frisse lucht anno 2021 is ook de smaak van kalkvrij water even wennen, maar het smaakt nog net zo fris :-).

Voor ons is het grootste voordeel toch het kalkvrij hebben van het water en met het oog op de toekomstige zwarte kranen aanzienlijk minder poetswerk.

Overigens verliep de installatie voorspoedig en is dit op een nette manier gemonteerd.
Al met al dik tevreden en zeker een aanrader voor ieder huishouden!

E&M

Ik heb vele jaren last

Ik heb vele jaren last gehad van jeuk op mijn rug en benen , ik heb een rugkrabber gekocht en iedere avond zat ik te rossen op mijn rug en benen tot bloedens toe , vooral s avonds . Daarom heb ik hem aangeschaft en na ong. 2 maanden was ik van mijn jeuk af !!! En het klopt jeuk is erger dan pijn . En om vooral niet te vergeten , geen kalkaanslag meer o.a. kranen , tegels , koffieautomaat , was en vaatwasmachine enz. De beste aankoop ooit !

J.M. Wittenaar

We gebruiken de waterontharder van

We gebruiken de waterontharder van 038 nu al 2 jaar en zouden niet meer zonder willen. Zacht water, heerlijk tijdens het douchen, geen kalkaanslag meer, minder verbruik van waspoeder e.d. Gewoon een goeie investering waar je dagelijks plezier aan beleeft. Installatie door en service van Hans is uitstekend.

Lenie Mulder

Heb zeer goede service ervarenHad

Heb zeer goede service ervaren
Had iets kapot. Maar de volgende dag was alles alweer gemaakt.
Snelle en goede service dank je wel hiervoor

H van Dalfsen

Na een tip van de

Na een tip van de fam. Spang Hans gebeld. Binnen 2 weken installatie op professionele wijze. Ook een goede uitleg! Wij merken na één dag al een aanmerkelijk verschil. Hardheid van 8 naar 0. Hadden wij eerder moete doen! Bij deze van harte aanbevolen.

Gerrit en Jenny Kampen

Sinds 4 weken op advies

Sinds 4 weken op advies van Karel Hogenkamp een 038 waterontharder laten plaatsen. Gewoon heerlijk zacht water en geen kalkaanslag meer . Waterhardheid van 9 naar 0 . Gewoon perfect en Hans kan alweer flink wat systemen bij ons in de familie plaatsen . Familie de Lange Ommen ps een echte aanrader

Familie de Lange

we hebben nu al jaren

we hebben nu al jaren een 038 waterontharder naar volle tevredenheid geen kalkaanslag meer op de doucheramen geen ontkalking meer van apparatuur maar het voornaamste is dat mijn vrouw bijna helemaal van haar eczeemklachten af is. Ze krijgt er weer iets last van als we op vakantie zijn en dus ander water hebben. Dit is een absolute aanrader als het zout bijna op is word het netjes geleverd. Hans is een topper!!

Stouwdam

Alweer 4 jaar genieten wij

Alweer 4 jaar genieten wij het zachte water. Alles doet het perfect en ook de installatie en service achteraf is uitstekend te noemen. Deze week is onze bestelling, het zout en reinigingsmiddel weer vlot na de bestelling afgeleverd. Top. Wij hadden destijds de naam van 038Waterontharder van vrienden gekregen. In de afgelopen jaren daarna nog bij buren aanbevolen. Iedereen super tevreden over de installatie en de service!

Wim en Bep uit Zwolle

Werk prima service is

Werk prima service is top👍 als je vraag hebt word deze door Hans snel en correct beantwoord.

Zevenhuizem

Wij hebben de ontharder nu

Wij hebben de ontharder nu 3/4 jaar. Zijn tot dusver zeer tevreden.
Hele simpele communicatie en samenwerking ook met Hans. Een aanrader wat ons betreft!

Ismael Kip

Sinds een 2 dagen (oktober

Sinds een 2 dagen (oktober 2020) nu een waterontharder in huis. Via kennissen aan het adres van 038waterontharder, zij hadden goede ervaring.
Alles prima geregeld bij ons :netjes geïnstalleerd in huis met als resultaat lekker en zacht water. Bedrijf is aan te raden.
Gr uit Zwolle

Martijn

Vandaag 07 oktober een waterontharder

Vandaag 07 oktober een waterontharder laten plaatsen. Super tevreden, snel en netjes geplaatst. Communicatie was perfect. We merken direct profijt van de waterontharder. Bij dit bedrijf op aanraden van kennissen aangeraden.
Bedankt.

Martijn

Wij zijn zeer tevreden over

Wij zijn zeer tevreden over hoe Hans de waterontharder bij ons heeft geplaatst. Niet alleen professioneel, maar hij straalt ook vertrouwen en menselijkheid uit. Na 1 dag voelen wij al de resultaten na het douchen.
Heerlijk zacht water. Nogmaals bedankt.

Nathalie en Jan Mulder.

Uitstekende ervaring waarbij de gemaakte

Uitstekende ervaring waarbij de gemaakte afspraken stipt zijn nagekomen.
De installatie is uitermate vakkundig uitgevoerd.
De meegeleverde elektronische regelunit is van uitstekende kwaliteit en voorzien van alle relevante instelmogelijkheden waarmee automatisch, zonder daar verder aandacht aan te besteden, de regeneratie wordt uitgevoerd..

Marco

Fijne manier van samenwerking. Water

Fijne manier van samenwerking. Water ontharder simpel en in goed overleg geplaatst. Daarna goede en snelle communicatie via website. Zoutlevering op maat en makkelijk. Top, klasse service.

Gerard

Na vele jaren geen onderhoud

Na vele jaren geen onderhoud gepleegd te hebben aan onze waterontharder, besloten om contact te zoeken met een lokaal bedrijf om ons systeem te laten reinigen en te testen. Na het contactformulier ingevuld te hebben op de website, nam Hans erg vlot contact met ons op. Afspraak gemaakt en hij heeft keurig onderhoud gepleegd aan ons systeem. Hans is vriendelijk, servicegericht en denkt mee met de klant. Ik raad 038waterontharder (Hans) aan! Bedankt voor de service Hans! Groeten Bart.

Bart

We hebben de waterontharder nu

We hebben de waterontharder nu bijna een jaar in gebruik en bevalt super.
geen kalk meer op de kranen en tegels.
Ook het wassen van de auto geeft een veel beter resultaat.
Alles is netjes en vakkundig weg gewerkt.

Als je nog twijfelt om het te laten in stalleren zou ik zeggen doen.
dit bedrijf heeft het bij ons erg netjes geregeld.

Joost Krisman uit Lemelerveld

via vrienden hebben wij het

via vrienden hebben wij het adres gekregen van 038 waterontharder van af eerste contact tot plaatsing prima werk ( een aanrader )

c van rooijen

Mijn kinderen wouden een waterontharder

Mijn kinderen wouden een waterontharder en ze vroegen pa wil jij dit voor ons uitzoeken . Via internet kwam ik bij www038waterontharders terecht .
Verschillende offertes aan gevraagd ,038 waterontharders kwam voor mij het beste uit de bus qua prijs , en voorwaarden .In korte tijd heb ik mijn kinderen en mijn buren enthousiast kunnen maken, in totaal 8 stuks. Ze waren allemaal zeer tevreden over de levering en het aansluiten van het systeem. Hij Werkt netjes ,is heel creatief!
Als u een waterontharder wilt, is dit bedrijf 038 waterontharders zeker een aanrader!

K.Hogenkamp

We hebben sinds 3 weken

We hebben sinds 3 weken een waterontharder en zijn buitengewoon tevreden . Het water is heerlijk om te drinken je proeft nu echt water, en na het douchen heb je een heerlijk zachte huid ideaal voor mensen met een droge huid of eczeem. ook zorgt het voor minder werk in de badkamer nu de tegeltjes niet meer aanslaan met kalk, kortom wij zijn heel tevreden met onze waterontharder die mooi compact in de meterkast is ingebouwd. Prima service en deskundigheid van Hans.

A. Helderman

Gisteren hebben wij het laten

Gisteren hebben wij het laten plaatsen.
Geweldig wat voor water we nu hebben. Lekker gezond waterdrinken.
Werkwijze super. Mee denkend. Vooraf plannen waar het het neer gingen zetten. Uitleg en demonstraties SUPER
200% aanrader.mvg Yunus en Semra

Yunus

Via kennissen kwamen we aan het adres van 038waterontharder. Zij hadden goede ervaring opgedaan. We hebben offerte gevraagd, kregen een hele nette en aantrekkelijke prijs en vervolgens opdracht gegeven. Binnen een week werd de installatie keurig gemonteerd en werden alle afspraken goed nagekomen. Vanaf de montage hadden we direct onthard water. Alles is nu schoon en blijft schoon, kranen, doucheschermen, serviesgoed, wastafels etc. Geen kalkresten meer! Het is heerlijk douchen met dit zachte water en afdrogen met de zachte handdoeken, kortom fantastisch! We hadden dit eerder moeten doen!

Bouwe

Begin juni heeft Hans bij ons een waterontharder geplaatst. Het resultaat was direct meetbaar, van hardheid 9 naar kalkvrij! Geweldig. De installatie is zeer professioneel uitgevoerd. De telefonische voorstellen van Hans waren prima uitvoerbaar. We zijn zeer tevreden, dit hadden we veel eerder moeten doen. 038waterontharder bevelen we van harte aan! Fam. Stam uit Assen.

D.A.Stam

Begin juni een waterontharder laten plaatsen. Super tevreden. Vakwerk. Jullie werken netjes en snel. Communicatie was perfect. We merken direct profijt van de waterontharder. De koffie smaakt heerlijk en douchen is een feestje. We kunnen jullie zeker aanraden. Nogmaals bedankt. Groetjes uit Sappemeer

Jasper en Anne Prins

Nu een jaar geleden de waterontharder aangeschaft en een van de allerbeste aankopen ooit ! Het voelt heerlijk aan met douchen je haar wordt superzacht , de douchewand blijft kalkvrij , de koffie smaakt beter, de huishoudelijke apparaten gaan langer mee, kortom vele voordelen en dan ook nog eens vakkundig en snel geplaatst door een bijzonder vriendelijke vakman. Voor die prijs ook nog eens , echt met 100% aan te bevelen.

fam. Damman

Vorige week wateronthader laten plaatsen. Hans heeft bij ons offerte gemaakt en gezorgd voor snelle afhandeling. Goede uitleg en netjes afgewerkt. Wij zijn zeer tevreden. Henk Velthuis uit Zwolle

HENK Velthuis

Nu twee jaar geleden geïnstalleerd we zijn erg tevreden over het product en de resultaten,bedankt weer voor de jaarlijkse levering van get zout.

Bert Brink

Installatie perfect verlopen en elk jaar krijg ik zout geleverd bij de voordeur. Zonder problemen. Makkelijk en perfect!

Edwin

We hebben de 038 waterontharder al meer dan 6 jaar en tot volle tevredenheid. Kalkaanslag aan kranen en op de tegels in de douche hebben we niet meer. Onze kleinzoon had erge Exeem overzijn gehele lichaam en vooral op zijn voeten. Wanneer we hem een tijdje in een bad zetten met ons water heeft hij er minder last van. Zoals gezegd zeer tevreden. Drinkwater is lekkerder en voor koffie heb je minder koffie nodig.

Cor en Annie Bijsterbosch

Op aanraden van onze (schoon)ouders en hun positieve ervaring met dit product, hebben we ons er ook in verdiept. Uiteindelijk besloten om deze waterontharder te laten plaatsen en dit is afgelopen vrijdag gedaan. Direct merk en proef je verschil! Alles voelt zachter (huid en haren) en voor het behoud van alles waar normaal kalk in komt te zitten, is dit stukken beter. De vaat, de wasmachine en badkamer, maar ook koffiezetter en waterkoker. Dit moeten we nog gaan ondervinden, maar gezien alle positieve verhalen zijn we hier niet bang voor. Het plaatsen van de waterontharder duurde maar even en zijn uitstekend geholpen en alles is netjes uitgelegd. BEDANKT

Michel en Margit Vedder Borger

Nu de waterontharder ongeveer 1,5 jaar in gebruik. Ik kan niet anders zeggen dat we zeer tevreden zijn. Het installeren ging vakkundig en vlot. We hebben een extra grote voorraad bak onder de kruipluik gekregen. Deze controleer ik 1x per half jaar en vul hem dan bij. 1x per jaar een flesje in het reservoir gooien en verder geen omkijken naar. We verbruiken zoals al veel mensen zeggen veel minder was- en schoonmaakmiddelen. Daarnaast is het niet meer hoeven boenen op kalkvlekken zo fijn. Apparatuur zoals waterkoker en wasmachine hebben ook geen last meer van kalk wat er dan weer voor zorgt dat die waarschijnlijk ook weer langer mee gaan. Een Super investering bij een bedrijf wat ik zeker aanraad.

Eddy uit Wildervank

Op aanraden van kennissen hebben we vorige week meteen na de oplevering van ons huis de waterontharder laten plaatsen. Hans heeft ons fantastisch snel en kundig geholpen. Terwijl wij aan het klussen waren heeft hij de waterontharder geplaatst en ons daarna op een prettige manier uitleg gegeven over de werking. We zijn zeer blij met deze aanschaf en de klantvriendelijke manier waarop we geholpen zijn. We kunnen dit aan iedereen aanraden!

Simone en Johan uit Zwolle

Vandaag de ontharder geplaatst door Hans. 1e indruk is goed water lijkt zachter. Goede service en uitleg.

Ben, Dwingeloo

Al weer jaren een tevreden gebruiker van de waterontharder van 038 Een echte aanrader, hadden we jaren eerder moeten doen! En …… prima service !

Gert Rietman

We hebben de waterontharder nog geen week en we zijn er helemaal enthousiast over. Geen kalkaanslag meer in keuken en badkamer, je huid is aanmerkelijk zachter en minder droog na het douchen, thee smaakt veel beter. Dit hadden we jaren eerder moeten doen! Installatie door Hans is zo gebeurd. Hij geeft alle informatie die je nodig hebt en is erg sympathiek en klantvriendelijk. Absolute aanrader!

M. Peters, Oegstgeest

Mijn vrouw was eerst wat sceptisch over de waterontharder maar ze is nu helemaal om. Ze merkt echt het verschil. Ze merkt dat de psoriasis toch minder word en veel zachter haar en veel minder zeeppoeder nodig voor de was . oja en de senseo koffie veel lekkerder smaakt. dus toppy gewoon . vriendelijke groet Ibe en Anneke de Vries uit Swifterbant.

I de Vries Swifterbant

Sinds 2 weken een waterontharder. Alles perfect geinstalleerd en goede service. Ik heb al jaren jeuk op mijn rug. Verschillende specialisten in het ziekenhuis geweest en allerlei dingen geprobeerd, maar werd alleen maar erger. Na installatie van de waterontharder waren de bultjes en de jeuk binnen een week bijna weg. En dat na jaren dokteren en uitproberen. Verder is alles veel zachter, de honden na het bad veel zachter. Een hele goede investering waar we zeer zeker geen spijt van hebben.

Fam. Bloemhof, Zwolle

We hebben een waterontharder gekocht en de levering en uitleg was gewoon goed en duidelijk. We gebruiken veel minder zeep, het water smaakt veel lekkerder, we hadden een nieuwe vaatwasser bestelt omdat deze niet goed meer schoonmaakte maar na 2 dagen was de vaat weer gewoon schoon dus hebben de nieuwe vaatwasser weer afbesteld dus we hadden na 2 dagen al een besparing van rond € 600.-. Super tevreden en kan het iedereen aanraden

Annemieke en Gerrit

Ons ‘oude’ huis verkocht en de waterontharder achter gelaten, maar al snel spijt dat we die niet mee verhuisd hebben. 1 jaar zonder ontharder geprobeerd en nu super blij dat we weer een ontharder hebben. Geen droge huid meer, geen crème spoeling meer nodig, minder shampoo en schoonmaakmiddelen. Enz enz. Goede service, snelle plaatsing en de prijs gelijk gebleven t.o.v. onze vorige ontharder. In één woord ; Top.

Patricia

We wisten al waar we het over hadden, maar woensdag in onze nieuwe woning 038 waterontharder geplaatst. Een van onze beste beste investeringen die we konden doen. Nooit geen kalkaanslag meer in badkamer, douche/ kranen en wanden. Ook in keuken geen aanslag meer. Wat een superuitvinding!! Water smaakt ook veel lekkerder.Hans is ook een vakman en weet waar hij over praat !! Miny en Sietse Bosch- Kampen

Miny bosch

De installatie verliep prima. Hans neemt de tijd voor een goede en zorgvuldige installatie. Over de waterontharder kan ik heel kort zijn. Het is in alle opzichten een aanwinst. Wij hadden dit veel eerder moeten doen. Alle genoemde voordelen in theorie zijn in de praktijk ook voordelen. Beste investering die we hebben gedaan. Voor ons nooit geen kalk meer! Bedankt voor de goede service!

Ploeg - Zwolle

Vorige week gebeld over een probleempje met de ontharder. Deed het niet meer. Vandaag, maandag, al langs gekomen en gemaakt. Wat een top service. Bedankt.

Eenkhoorn Genemuiden

Sinds een half jaartje een waterontharder en het is in één woord geweldig. De hele winter gave handen, geen kalkaanslag in de douche,,waterkoker, vaatwasser, wasmachine. Hans levert heel goede service, denkt met je mee. Hadden we al veel eerder moeten doen.

Fam Visscher uit Genemuiden

Wat een genot hebben we al van de waterontharder die 2 weken geleden geplaatst is. Na enig speurwerk op het internet uitgekomen bij Hans van 038waterontharder.nl Na enig mailcontact besloten om met Hans in zee te gaan Nog geen seconde spijt gehad gelijk na supersnelle installatie resultaat al merkbaar (reistijd was langer dan montage zelf) Was ook nog eens gezellig om met Hans te kletsen want ook daar ontbreekt het wel eens aan. Kortom zeker een aanrader gaan zeker hier in zeeland reclame maken

Fam. Janse uit Goes

Wij hebben ruim ‘n half jaar een waterontharder. We zijn we al helemaal aan gewend/ door verwend. De voordelen voor ons: -Anti-kalk: handig/noodzakelijk voor onze kokendwaterkraan en koffiemachine. (Aanvankelijk de reden om een waterontharder aan te schaffen) -Na het douchen drogen we onze douchecabine niet. Makkelijk! Het is toch streeploos schoon! -De warmwaterkraan in de douche krijgen we inmiddels weer gemakkelijk open en dicht. -Schoonmaken over het algemeen is gemakkelijker. -We gebruiken minder schoonmaakmiddel (=goedkoper) anders is het veel te ‘glibberig’. -De ramen zijn zo schoongemaakt. Ik maak de ramen nog wel droog met de raamtrekker. Ik denk dat het wel zonder moet kunnen. Dat lukt mij nog nu niet streeploos. Wellicht geen schoonmaakmiddel gebruiken en goed afspoelen? Oftewel: We zien het als luxeproduct waar we erg van genieten en wat uiteindelijk hopelijk financieel uit kan 🙂

Fam van der Hoek uit IJsselmuiden

Keurig netjes en optijd binnen 1:30 uur geinstalleerd. inclusief slangen onder in de kruipruimte. Daarna resultaat gelijk meetbaar en merkbaar onder de douch. haar veel zachter en zeep voelt gelijk anders aan. En met een vat voor 65 kg zout verwacht ik dit jaar er geen omkijken meer naar. kortom positief

Erik uit Den haag

Ik raad iedereen een waterontharder aan afkomstig bij 038waterontharder. De service is erg goed en zeer klantvriendelijk. We zijn heel goed geholpen zowel telefonisch als thuis met het instellen van het apparaat. Wíj hadden bij de jaarlijkse bestelling wat moeite met de betaling van de rekening, maar deze mocht na goed overleg gewoon een maandje later. Ook dit getuigde weer van een zeer grote klemt vriendelijkheid. Verder werkt het apparaat heel goed en is super stil. Hij staat bij ons in de trapkast, maar wij hebben hem nog nooit snachts gehoord als hij gaat regeneren. De zachtheid van het water is heel for merkbaar. Vanwege mijn droge huid en die van de kinderen hebben we dit apparaat aangeschaft. Nu kunnen we normaal douchen zonder dat onze huid helemaal uitdroogt. daarbij is verschil van water duidelijk te merken in de waterkoker. Deze blijft glanzend schoon van binnen. Dit gebeurt dus in alle apparaten. Kortom, NIET TWIJFELEN, GEWOON DOEN! het is fantastisch goed voor de mens en apparatuur.

Johannes en Willeke Hoekstra

We waren al in het bezit van een waterontharder. Deze ging van de week helaas defect. Het bedrijf welke deze geleverd had bestond niet meer. Echter Hans van 038 waterontharder was de redder in nood. Vakkundig hersteld, nog aanvullende tips zoals ontsmetten van het apparaat zelf en opnieuw afgesteld. Blij met zo’n vakkundig aanspreekpunt waar we altijd bij terecht kunnen.

C.Nederlof

Deze waterontharder 2 weken terug laten plaatsen, omdat we merkten dat in ons nieuwe huis het water wel een stuk harder was dan in ons vorige huis. De eerste kalkresten zaten al op de nieuwe kranen en afvoerputjes. Via-via zijn we bij Hans terechtgekomen. Professionele installatie, goede uitleg en gelijk genieten van het fijne water! Je ziet nu de bestaande kalk verdwijnen, en de koffie is nu nog lekkerder! Het besparen op wasmiddel, shampoo en blokjes voor de vaatwasser zal zich nog moeten bewijzen, maar daar hebben we alle vertrouwen in.

Arjan uit Deventer

Sinds enkele jaren hebben wij de waterontharder in gebruik. Naar volle tevredenheid! Na de verhuizing is deze installatie opnieuw geplaatst door 038. Bedankt voor deze service, nu hebben wij gelukkig weer kalkvrij water!

C.Keep Zuidwolde

Ook ik heb direct na het renoveren van de badkamer mijn, al lang gewenste waterontharder laten plaatsen door Mr Hensbergen. Snel en heel netjes is alles geregeld. Alles is keurig in de meterkast geplaatst. Nu blijft mijn nieuwe badkamer ook mooi. Ik ben er heel erg blij mee. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Tanja uit Huizen N-H

Prima service en goede afspraken. Zeer zeel voordelen op te noemen ! Heel blij mee.

Dick van Munster

Prettige service, snel contact. Heldere afspraken en uitleg. Er wordt netjes en efficient gewerkt, kraantje afsluiting buitenkraan ook gelijk vervangen. Aanbeveling!

GG

De waterontharder is nu twee jaar in gebruik bij ons. Na de plaatsing een nieuwe douche en keuken aangeschaft. Kalkresten behoren tot het verleden nu. Voor de vaatwasser gewoon weer poeder aangeschaft. Een tablet is te veel voor het ontkalkte water. Een klein lepeltje poeder is voldoende. Ook wordt er veel minder waspoeder en doucheschuim/shampoo gebruikt. Tijdens de plaatsing direct een groot zoutreservoir in de kruipruimte laten plaatsen op advies van Hans. Daardoor wordt het zout bijvullen maar 1 keer per 10 maanden gedaan. Al met al een aanrader voor relatief weinig geld en veel service/voorlichting.

Jan & Wilma

Sinds een paar maanden hebben wij een waterontharder. Dankzij de snelle reactie van Hans die bij de buren met de installatie bezig was konden wij ook dezelde dag nog een ontharder geplaatst krijgen. Top service. We hadden het jaren eerder moeten doen wat een verschil. Bedankt Hans en veel succes met je bedrijf

Jolanda uit Assen

We zijn zeer tevreden over waterontharder. Dhr Hensbergen heeft het heel goed geplaatst. Het water is heerlijk zacht. We bevelen het ander zeker aan.

Herman en Ina

het bevalt goed en waterontharder lekker alles kalk vrij. goede service

patricia van wendel genemuiden

We hebben nu een aantal jaren deze waterontharder en zijn daar zeer blij mee, zeker gezien de hardheid van het water in Zwolle. Naast alle elders genoemde voordelen in het huishouden merken wij ook een zeer prettig verschil voor het gebruik van water in medische apparatuur.

René uit Zwolle

Heerlijk zacht water. Ook mijn hulp is erg erg blij mee. In de vakantie van Hans schoot een slangetje los. Toen merkte je weer het verschil. Gelukkig is het euvel weer verholpen.

AMS Deventer

Wij hebben vorig jaar waterontharder laten plaatsen. Echt super vooral met douchen en onze zoon heeft een gevoelige huid en gaat nu stukken beter. Netjes weggewerkt in onze nederlaag. Super service kan het iedereen aanbevelen.

Eugene

Vorige week de waterontharder geplaatst,vanaf het eerste moment zeer tevreden.Snelle service, correct geplaatst, goede uitleg door Hans.Volgens Vitens hebben wij hier zacht water,maar na de eerste douchebeurt merkte we wel degelijk verschil. Normaal erge droge huid nu was er geen bodylotion en crèmespoeling meer nodig. Ook is het water vele malen lekkerder.Ik beveel dit product zeker aan.

Fam. Jansen Duiven

We hebben nu bija 2 jaar de waterontharder en we vinden het geweldig de glazen wanden in de douche blijven veel mooier, we vinden het water veel lekkerder en met douchen scheelt het het veel zeep. Onlangs gebruik mogen maken van het hele mooie springkussen van 038waterontharder kids waren er weg van! Service is goed wanneer je zout besteld krijg je keurig vooraf bericht wanneer je het kunt verwachten. Het is een investering een waterontharder maar het is zeker zijn geld waard!!

Fam. Kattenberg

We maken inmiddels sinds een week met veel plezier en naar volle tevredenheid gebruik van onze waterontharder via 038Waterontharder. Snelle service, afspraak is afspraak, keurige en snelle montage. Aan te bevelen!

Familie Henkelman Ten Boer

Bij de aanschaf van een nieuwe badkamer, wilden we ook een waterontharder. In de nieuwe badkamer zit nog geen spatje kalk, en wat is een heerlijk drinkwater. We raden dit iedereen aan.

Rob en Fanny, Dalfsen

We hebben nu enkele jaren de 038 waterontharder. Geen of weinig kalk meer in de apparaten. Water smaakt beter en ook geen kalkrestjes meer in het water. Jammer is het dat wanneer je een bestelling doet van zout en harsspoelmiddel dat je twee maal verzendkosten moet betalen. De zending kwam ook in twee delen binnen. Verder tevreden.

Annie en Cor uit vaassen

Het is inmiddels al weer een jaar of 6 geleden dat we een waterontharder hebben laten installeren: De badkamer (donkere tegels) vertoont nog geen sporen van kalk en de Nespresso-machine is sindsdien nooit meer ontkalkt. En de service van 038waterontharder is nog steeds prima: gisteren online het jaarlijkse flesje hars-cleaner besteld, vandaag alweer in huis!

Maikel

Jarenlang hebben we getwijfeld om een waterontharder te laten plaatsen. Uiteindelijk de knoop doorgehakt. Keurige installatie en afwerking volgens afspraak. Hulde aan Hans Hensbergen. De eerste ervaring zijn goed te noemen. We hebben een serre met een groot glazen dak. deze nu schoongemaakt met behandeld water zonder af te zemen, geen strepen en kalkdruppels meer. Koffie en thee geeft betere smaak. Het schoonmaken van o.a badkamer gaat beter. Nogmaals blij met de investering. Een aanrader.

Kasper uit Genemuiden

Ook voor nabestelling van zout en spoelmiddel een goed adres. Snelle en goede service. En na een jaar ook nog heel tevreden met de waterontharder. Aanrader!

Ingrid uit Kampen

kwam de afspraken netjes na en na installatie goede uitleg gehad ,alleen de verluchting die hij adviseerde is toch niet helemaal top maar dik tevreden met het eind resultaat

Andre en Alie Kampen

Dit had ik veel eerder moeten doen. Via een collega hoorde ik van de 038 waterontharder . Zij was super enthousiast en het is werkelijk zo. De aanslag in de badkamer is er niet meer en in de keuken merk je het ook goed bij alle apparaten. Als je onder de douche staat is het water zo zacht dat je het gevoel hebt helemaal ingezeept te zijn! Ook de installatie was professioneel.Om makkelijker bij te vullen heeft de instalateur in de kelder ruimte gemaakt. Geweldig!Bedankt!

Lucie uit Voorschoten

Vorige week is de waterontharder geïnstalleerd. Dit hadden we veel eerder moeten doen. Het kalk is direct uit het water. Wat een heerlijkheid. Geen kalksporen meer in onze nieuwe badkamer, een zachte huid, fluweelzacht haar en alles in badkamer en keuken blijft glimmen. Zelfs de koffie en thee smaken lekkerder. Deze ontkalker werkt wel in tegenstelling tot een duurkoop advies van onze badkamer specialist. De waterontharder is snel en vakkundig geïnstalleerd door Hans met alle uitleg er bij. Dank je wel!

Richard en Annelies Den Haag

Een klein jaar geleden heeft Hans de waterontharder bij ons geïnstalleerd. In het voorjaar hebben we een nieuwe douche gekregen, door de waterontharder blijven met name de glasgedeelten van de douche vrij van kalkstrepen. Een echte aanrader deze waterontharder.

Having en Wilma Steenhuis uit Kampen

Nu 6 weken het apparaat in huis ik denk eerst zien en dan geloof ik pas. Ja na deze weken geloof ik , mijn waterkoker nog geen stukje kalk . Mijn water voelt met het poetsen erg zacht aan zelfs mijn handen zijn nog dicht normaal kloven .De eerste dag zei mijn zoon het te merken met zijn haren wassen en inderdaad alles word nu gehalveerd. Waar ik het voor wilde doen was mijn exceem vanaf mijn geboorte en nu 47 jaar . Mensen die me kennen zeggen dat mijn huid er beter uit ziet en het voelt voor mij ook een stuk beter minder zalven .Dus gewoon voor heel Nederland een aanrader!!Hans bedankt voor de goede service.

anita v

Één van onze beste investeringen!!! Bijzonder prettig contact en snel geinstalleerd. We zijn nu een jaar verder en willen niet meer zonder. De koffie en thee smaken beter, we gebruiken halve doseringen voor de vaatwasser en wasmachine. Het is een weldaad onder de douche, zeep en shampoo schuimen lekker en bij het afspoelen voelt je huid heerlijk glad aan. Geen droge en trekkende huid meer en geen jeukende hoofdhuid. En, zeer belangrijk: de badkamer en douche blijven prachtig schoon. Ons bubbelbad blijft kalkvrij net zoals de rest van de kranen, glas, tegels en keramiek. Het is de prijs dubbel en dwars waard!!!!

Fam Over uit Zwolle

De installatie heeft pas plaatsgevonden dus nog geen ervaring met het water maar de installatie verliep vlot en creatief. Waar andere installateurs de meter kast te klein vonden en moeilijk deden over de afvoer kwam deze leverancier met een creatieve oplossing. Dit is het vermelden waard en ook de prijs is zeer concurrent.

Rian en Jos Creil

Sinds een paar dagen heb ik de waterontharder in huis en wij willen al niet meer zonder. Alles voelt anders aan en smaakt beter. Voor onder de 1.000 euro was ik klaar door zelf de installatie te doen. Je moet wel handig zijn om zelf de installatie te kunnen doen. Hans heeft me alles vertelt en uitlegt bij de aankoop, overigens bijzonder gastvrij ontvangen!

Sijtze uit Zwolle

Hans gebeld, heel helder verhaal hoe het werkt en waarom hij goed mee kan met de prijs. Vakkundig aangelegd door hem. Werkt perfect, geen kalkaanslag meer en minder zeep nodig. Bovendien gaat de apperatuur veel langer mee. Kortom, Top!

Geert

We hebben nu een jaar ervaring met de waterontharder die Hans vakkundig en netjes bij ons heeft geplaatst. Het effect van de waterontharder is absoluut merkbaar. Het is goed voor onszelf en de apparatuur welke water gebruikt blijft netjes kalkvrij. Een mooi voorbeeld zijn de kranen en het sanitair. Deze blijven blijven keurig kalkvrij zonder dat er op geboend moet worden. De waterontharder is een duidelijke aanwinst en voor iedereen een aanrader. Bel Hans en laat het hem regelen. Hans bedankt.

Dick en Rika Zwolle

Vandaag is onze 038 waterontharder geplaatst door Hans Hensbergen. Ik had zelf al voorbereidingen getroffen in de meterkast waardoor Hans in 1,5 uur de waterontharder geplaatst heeft. Hans heeft het monteren en uitvoeren in de vingers, zonder rommel te maken was de klus zo geklaard. We zijn uitermate te spreken over de uitvoering en zijn er echt blij mee. Hans heeft na de installatie alles keurig uitgelegd hij neemt daar rustig de tijd voor. Van ons krijgt Hans 038wateronkalkers de kalkvrije warme douche.????????????????

Ben en Marion Kortenhoef

We zijn hartstikke blij met de waterontharder! Daarnaast was de service die werd verleend bij de installatie (uitleg, weetjes, handigheidjes) ook erg goed. De monteur had zelfs wat voorwerk gedaan voor onze toilet + badkamermonteur zodat hij makkelijker aan het werk kon, helemaal top! Aanrader!

Maarten van Duijvenvoorde, Valkenburg ZH

We zijn erg tevreden met de ‘038’ Waterontharder. Het apparaat is keurig geinstalleerd in een kast in onze bijkeuken. Binnen een paar uur was het water omgeleid van de meterkast via de kruipruimte en werkt alles naar behoren. Goede service – aanrader dus!

Bertil Snel - Maarssen

Hans, Alle voordelen die hier genoemd worden van een waterontharder zijn waar. Wat een goede investering is dat geweest! Niet alleen het product kunnen wij aanraden, maar ook 038Waterontharder. Goede service, goed bereikbaar en een nette installatie. Zeer tevreden dus!

Remco en Maaike, IJsselmuiden

Omdat we een nieuwe badkamer hebben gekregen en alles netjes willen houden contact opgenomen met 038waterontharder. Er is gemakkelijk contact te leggen via de telefoon. Hierbij al de nodige informatie ontvangen over het apparaat en informatie verstrekt waardoor er in de voorbereidingen rekening gehouden kon worden met verschillende zaken o.a. plaatsen van apparaat en zoutreservoir. Erg tevreden over de werkzaamheden. Erg vriendelijk te woord gestaan gedurende de montage. Stap voor stap wordt uitgelegd wat er wordt gedaan en wat het apparaat doet. Na het plaatsen wordt er een test gedaan; voor het in gebruik stellen van het filter en na. Hierdoor was duidelijk wat het apparaat direct met je water doet. De smaak van het water is wel heel erg wennen, de smaak ‘lijkt’ bewerkt door het ontbreken van de kalk. Naderhand nog een briefing over de werking etc. De manier van informatie geven is duidelijk en eerlijk. Je zit niet vast aan een onderhoudscontract. Zeker een aanrader; Vriendelijk, eerlijk en neemt de tijd om alles uit te leggen en aan te leggen.

Onno Kors

Wij hebben al een tijd de waterontharder, en zijn meer dan tevreden, alleen om de kalkaanslag aan de glazen douchedeuren, ze zijn nog altijd glanzend!! en inderdaad, je moet eerst uit proberen met de hoeveelheid wasmiddel, ook de vaatwastablet gebruiken we nu de helft, hetzelfde als het wasmiddel. ook ik ervaar met mijn haar, dat het veel zachter is, maar goede mousse doet wonderen!!! kortom we zijn dik tevreden, en hebben in Rijssen al heel wat foldertjes van de waterontharder gedeeld!!

Herman en Bea Rijssen

Sinds november 2016 hebben wij de waterontharder. Installatie en afspraken hierover gingen goed. Aandachtspuntje is nadat je telefonisch de opdracht hebt gegeven er geen schriftelijke bevestiging komt over wat je nu gekocht hebt. Ook de afspraak werd niet bevestigd. Zou mooi zijn als daar wat aandacht aan werd besteed. We zijn er super tevreden over. Het water voelt zacht aan, smaakt prima en je hoeft inderdaad minder schoon te maken. Wat we lastig vonden in het begin is de hoeveelheid zeep te bepalen voor bijvoorbeeld de wasmachine. Tenslotte wil je wel een schone was maar als je teveel gebruikt, schuimt je wasgoed nog nadat de machine klaar is. Inmiddels hebben we dat onder de knie. De kalkaanslag op kranen is verdwenen! Je huid voelt veel beter aan. Tot zover helemaal blij! Mijn vrouw heeft 1 vraagje: haar haar is zo zacht dat het niet meer goed wil zitten. Iemand nog een idee om dit op te lossen???? Prima keuze die we gedaan hebben om met 038 waterontharder in zee te gaan.

Bart de Jager

Via de business club van sportclub Genemuiden kwam ik Hans tegen. Verschillende recensies gehoord en overgegaan tot plaatsing. We hebben een badkamer met zwarte tegels die er al even lagen. We draaien nu ruim 1,5 jaar met de installatie, naar tevredenheid, zelfs het kalk laat los en alles blijft glad en netjes. Als ik zout of iets anders nodig heb, snellere levering en zelf zonder vooruitbetaling, alles gaat in vertrouwen. Ga zo door, zeker voor de prijs.

Peter Elbertsen

Hans, je hebt geen woord gelogen over de kwaliteit van het water dat uit de door jou geplaatste waterontharder komt. Heerlijk zacht, de koffie en thee smaakt intenser, de vaat komt glimmend uit de vaatwasser terwijl we een half tabletje gebruiken. De was is zachter, ook met de helft van de waspoeder en douchen is een genot. De folders die je hebt achtergelaten zijn al bijna op. Ik hoop dat je het gaat merken…… Trouwens, technisch goed geplaatst in de meterkast. Compliment.

Jan Dekker

Sinds 1 jaar waterontharder in gebruik.Super is dan ook een aanrader om met dit bedrijf in “zee ‘ te gaan. Prijs kwaliteit verhouding Super

Henk en Anke uut lochem

al bijna 10 jaar zacht water, na installatie van e.e.a. door Hans. Probleemloze werking, nog steeds heel tevreden!

Ronald uit Zwolle

Prima gast die Hans en ja de installatie is een verrijking van ons leven. De spiksplinternieuwe badkamer blijft op deze manier als spiksplinternieuw. RVS kranen, regendouche, glaswerk, vaatwasresultaat.

Nynke en Robert uit Groningen

Sinds 1 maand een waterontharder. Wat een heerlijk gevoel. Je huid is zachter, minder verbruik van shampoo, zeep e.d. De kalkaanslag op tegels en kranen is verdwenen wat veel tijd scheelt in poetsen. Voor een goede prijs en deskundig advies. Zeker een aanrader!!

Gerrit uit Dalfsen

Sinds Juni “16 hebben wij deze waterontharder. Voornaamste reden van aanschaf was de eczeem/droge huid van onze jongste zoon. Nu we een half jaar verder is zijn huid een stuk rustiger geworden en zijn de klachten met zeker 70% afgenomen. Verder is het een heerlijkheid dat er bijna geen kalkresten meer achterblijven in de douche/tegels waterkoker e.d. Ook smaakt het water uit de kraan veel lekkerder..het is net Spa-blauw. Wij zijn zeer tevreden.

Familie Kelder, Emmeloord

Wat een heerlijkheid… * douchen/minder shampoo * koffie lekkerder * vaatwasser klein blokje * water smaakt beter Dus wat ons betreft een dikke pluim! Groetjes Wessel & Jolanda

Fam. Kranghand Hoogeveen

Sinds een maand of 5 hebben wij de water ontharder. Ook wij waren eerst wat sceptisch, maar door goed advies en aanraden van mijn schoonvader hebben wij ook de stap gezet. Nu we de ontharder hebben, zouden we nooit meer zonder willen! Het is een aanrader voor mensen met een gevoelige (eczeem) huid. Alles is echt zonder klak aanslag. De badkamer met glazen wand blijft super mooi en zonder vlekken, de kranen blijven glimmen als nieuw… zelf de auto is en blijft netjes na een wasbeurt en niet afdrogen. Het zichtbare is dus al fantastisch (alles glimt zonder schoonmaakmiddel), maar in de apparaten die we hebben zal dit ook absoluut helpen het minder snel kapot te laten gaan door kalkaanslag. Daarnaast smaakt het water ook echt zachter en lekkerder. Ze maken er ook geen punt van om het aan de andere kant van het land te installeren. Ze plaatsen hem netjes en zorgen voor een goede plaats voor de fles en de zoutbak. Dus al met al… niet twijfelen deze bedragen er voor te betalen (het is echt een van de goedkoopste) om dit te laten installeren, want het is absoluut zijn geld nu al waard! Met vriendelijke groet, Familie Aten

Familie Aten Heehugowaard 19-06-2016

Geen woord teveel gezegd, echt vanaf het 1e moment is het water voelbaar anders alsof er een zacht laagje over je huid komt te liggen tijdens het douchen. De waterkoker blijft schoon, strijkijzer blijft kalkvrij en de was schoon met minder zeep. Dat laatste is helemaal super omdat wij gebruik maken van een septic tank. Het plaatsen van de waterontharder was idd zo klaar, de instructie duidelijk en simpel. Wij zijn dan ook erg blij met onze waterontharder en de service gegeven door Hans. Helemaal TOP!

Jan en Ina Nieuwbroek (Zwolle)

Prima product: alles wat beloofd wordt komt ook daadwerkelijk uit de kraan. Bovendien was de service rondom de aanleg van de apparatuur voorbeeldig! Hulde.

L.J.M. Folgering uit Deventer

We vinden het water veel zachter met douchen. Bodylotion gebruiken we zeer zelden..huid is niet droog maar zacht. En..de koffie smaakt veel beter! Het is een behoud voor de spullen. Alles glimt ook veel beter, de kranen. We zijn er erg blij mee, echt een aanrader! Groetjes fam. van Delden

Fam van Delden

We gebruiken het nu 1,5 week en ben zeer tevreden. De waterkoker is nog helemaal schoon! Het gebruik qua middelen is ook aanzienlijk minder. Zelf drink ik veel water en moest echt wel even wennen aan het water, maar nu is het helemaal goed. Onder douche voelt het heerlijk aan. Vooral de oudste dochter is er blij mee. We zijn er erg blij mee. Een aanrader.

Sarina Westendorp

Vanaf het moment dat wij onze badkamer en toilet hebben laten renoveren (vorig jaar mei) hebben wij door Hans een waterontharder laten plaatsen. Nu zijn we bijna een jaar verder en onze badkamer is nog als nieuw! Zonder vervelend poetswerk met agressieve middelen die het glazuur beschadigen, alleen bijhouden met zachte schoonmaakmiddelen is genoeg. Nadrogen is overbodig na het douchen, we maken alleen de kranen even droog zodat ze als nieuw blijven glimmen. Het schoonmaken van badkamer en toilet was nog nooit zo snel klaar! En natuurlijk ervaren wij ook alle andere voordelen die op deze plek door iedereen genoemd worden. Geen kalk meer in apparaten, heerlijke koffie en thee en zachte huid en haren na het douchen. Ik raad iedereen een waterontharder aan van 038waterontharder! De goedkoopste in zijn soort en een prima service van Hans!

Paul en Marian uit Zwolle

Inmiddels een jaar de ontharder in huis en nog steeds enthousiast. We zagen de ontharder eerst als een luxe maar dankzij de lagere drempel van Hans toch overstag gegaan. Nu zouden we nooit meer zonder willen. Het water voelt ‘vettiger’ aan en dit is erg fijn omdat daardoor de huid veel minder uitdroogt. En het smaakt ook nog eens erg lekker!!! Geen gedoe met onderhoud en onnodige kosten, het jaarlijks reinigen is kinderspel. En passant heeft Hans bij de aanleg nog even wat loodgieterswerk gedaan in de kelder omdat hij vond dat er zaken niet helemaal goed afgewerkt waren. Oprecht blije klanten vandaar deze referentie.

Fam. uit Zwolle

Nu meer dan een week onderweg met de waterontharder. En vanaf het eerste begin ervaren we het als een succes. Heerlijk zacht voor jezelf en je huis. Het traject van offerte plaatsing enz is vlot en plezierig verlopen. Waterontharding is wat ins betreft een aanrader. 038waterontharder als bedrijf ook.

Teun jonker

Rolf Akker

Nog maar net een dagje geïnstalleerd. De koffie smaakt heerlijk, zelfs de thee is lekker. Ik dronk al vee water en had soms het gevoel er meer dorst van te krijgen. Nu is het water nog veel lekkerder. Douchen en scheren was een heerlijke ervaring… Zo jammer dat we dit niet veeeeel eerder hebben gedaan. Wat een heerlijk pragmatische benadering van Hans bij het installeren. Er wordt geen tijd verknoeit en je hebt er geen omkijken meer naar. Binnen anderhalf uur was het hele zaakje geïnstalleerd.

Rolf Akker

Vanaf de eerste minuut na het installeren is het direct genieten van het effect van de waterontharder. De badkamer, de keuken, alle kranen, het blijft allemaal schoner en glanzen. En het water is heerlijk zacht op de huid, douchen is nog lekkerder geworden. Complimenten ook voor de vlotte installatie en het advies omtrent de plaatsing van de zoutbak.

van Enk, Zwolle

Hallo wij zijn sinds 2 weken in het bezit van de waterontharder,wat een heerlijk gevoel is dat elkemorgen als wij in de keuken,badkamer,wc komen dan krijgen wij de lach op ons gezicht alles is gaan glimmen alle kranen zijn spontaan gaan glimmen het water is zo zacht het lijkt wel satijn nu merken wat kalk allemaal kapot maakt alles lijkt nu weer nieuw zelf het bestek is weer gaan glimmen alles wat er in de folder staat is werkelijk waar voor ons is dat de beste investering wat wij in ons huis hen gedaan alleen wat jammer dat wij dat niet eerder hebben geweten ik vind dat elk huis dat moet hebben alleen al voor de afwasmachine de wasmachines droger koffiemachine Hans bedankt dat je dit voor ons hebt aangelegd. Ik ben helemaal lieris over de waterontharder Groetjes Karel

Fam van der Beek Dronten

Twee maanden de waterontharder in bedrijf. We zijn zeer tevreden en hebben waardering voor de vlotte en nette wijze waarop de installatie geplaatst is.

Fam. Appelman Stadshagen

Sinds 2 maand en waterontharder. Wat een heerlijk gevoel. Je huid is zachter, minder verbruik van shampoo, zeep e.d. De kalkaanslag op tegels en kranen is verdwenen wat veel tijd scheelt in poetsen. Voor een goede prijs en deskundig advies. Zeker een aanrader!!

Fam Schuurman Hoonhorst

Voor een schappelijkprijs een deskundige installatie een geweldige oplossing voor onthard water. Bij al het gebruik van het water voel de zachtheid van het water. Geen enkele kalkrest is er meer te zien op de douche panelen. Het zeep gebruik is duidelijk minder. En ontkalken is verleden tijd. We hopen er lang plezier van te hebben.

Fam Raalte zuid

De waterontharder hadden we jaren eerder moeten aanschaffen. Het zachte water is ideaal, zowel voor de apparatuur als voor jezelf Netjes en vakkundig geplaatst! Gr Gert

Fam. Rietman Zwolle

Wij hadden al jarenlang plezierige ervaringen met een ander merk. Deze waren we kwijt na onze verhuizing. In het nieuwe huis waren we in de veronderstelling dat het grote apparaat niet geplaatst kon worden; ook hikten we aan tegen de hoge kosten van ruim 2500,- Totdat we door onze buurman bij toeval gewezen werden op 038waterontharder. Hans had een prima oplossing voor plaatsing en was ook nog ruim 50% goedkoper. Na wat testen gelezen te hebben bleek het genoemde apparaat ook nog eens uitstekend te scoren. Inmiddels staat hij al een klein maandje bij ons en ik moet zeggen; ik merk geen enkel verschil met de dure versie en we zijn dan ook zeer tevreden! Koffie en Thee smaken beter. Geen kalkaanslag meer in het koffiezetapparaat ; boiler en douche en het water smaakt gewoon beter! Kortom wij zijn zeer tevreden over de plaatsing en de werking van het apparaat en kunnen het iedereen van harte aanbevelen..

Fam Dijks Zwolle

Ik heb lang last gehad van rare plekken en huisschilfers aan mijn hoofd, na een week of 8 is het zo goed als weg. Niks geen gesmeer meer met zalfjes en smeersels,als ik mij gedoucht heb dan rolt het water van je huid. Ik ben in mijn nopjes met mijn waterontharder!!!!!!! PS mijn vrouw ook.

Aart van Dijk

Was binnen 2u geinstalleerd en werkt fantastisch en kon binnen 2wkn geinstalleerd worden. Direct gaan wassen en afwassen met halve hoeveelheid wasmiddel en wast net zo schoon, wow wat een besparing! Een keer een uitgave maar jaren lang besparing op wasmiddel/zeep enz gebruik, geweldig! Smaak van water en geen kalk strepen meer fijn! Apparaten gaan langer mee, zeker de kosten waard!!

van der Meer, Zwolle

Na zo’n 2 weken weten we het zeker : ideaal zo’n waterontharder ! De grijze waas uit de koffiezetter, de witte vlekken op het verfwerk na het ramenzemen, kalkaanslag in de badkamer : verleden tijd. En dat is alleen wat je ziet! Voor alle apparatuur zal dit veel beter zijn. Hans bedankt voor de snelle en vakkundige installatie.

Marion & Jurjen

We roepen na 5 weken nog steeds heel hard de waterontharder hadden we veel eerder moeten doen. Fantastisch om zacht water te hebben. Was, douche en apparatuur zonder kalk en dat merk je echt. Los van de eventuele besparingen in zeep e.d is het gewoon een genot om minder in de badkamer en keuken te hoeven schoonmaken en ja auto en ramen glimmen. Absoluut een aanrader om deze waterontharder in huis te hebben.

Michel Smits

Heerlijk we hebben een waterontharder. De ruimte in onze meterkast waar de ontharder eventueel geplaats moest worden is erg klein, daarom hadden we het bijna opgegeven. Totdat we Hans Hensbergen op de meimarkt in Zutphen troffen waar hij zijn product promootte. Wat maten uitgewisseld, foto’s van de meterkast naar Hans gestuurd en na twee weken is de waterontharder vakkundig in de meterkast geplaatst met het voorraadvat voor het zout onder de vloer. Douche, het sop afspoelen en klaar is het, droog maken hoeft niet meer, geen grijze waas. Wasmiddelen, schoonmaakmiddelen enz. halveren. Auto wassen, wauw!!! wat is die mooi zwart. Het water is heerlijk om te drinken. Al met al, wij zijn er blij mee.

Joop en Elly uit Almen

Ideaal zo\’n waterontharder je hoeft de elektrische keukenapparatuur niet meer te ontkalken en het heeft effect op het exceem op de huid van mijn vrouw, het is stukken minder geworden het is nog niet helemaal over. Nu nog wat zalfjes en het moet klaar zijn volgens de artsen. Met vriendelijke groet, Rob

Rob uit Zwolle Zuid

Zijn 2 weken te kort om al een recentie te schrijven? Nee. Zelfs in zo’n korte tijd zijn wij helemaal “om”. Wat een genot om zacht water te hebben. Alle voorgaand genoemde voordelen ervaren wij ook. Van lekkeredere koffie tot een zachtere huid en van veel minder schoonmaakmiddelen nodig tot zachtere was. Alle eerder genoemde voordelen blijken waar te zijn. Nergens verkooppraatjes, maar eindelijk reclame die voor 100% waar blijkt te zijn. In 1 woord: Heerlijk.

George en Els uit Woerden

Nu een week of twee waterontharder in huis, bevalt uitstekend! Zacht water in douche, bad… Bovendien valt op dat het water eerder warm uit de ketel komt,is toch een mooie bijkomstigheid. We zien nu al de kalk afzetting in bad en douche minder worden, zal met een paar weken wel helemaal weg zijn. De smaak van het water is prima wat mij betreft, gebruik van zeep en shampoo is minder. Installatie was ook vlot en met perfecte kwaliteit gedaan, als deze over een jaar of 30 versleten is, bel ik Hans vast weer!

Eenkhoorn, Genemuiden

20 april 2015 de waterontharder laten plaatsen door hans. goed en vakkundig voor de juiste oplossing gekozen. harsvat in de meterkast en het zoutvat in de garage en de alles onder de vloer met elkaar verbonden en afgevoerd (kalkwater). de meningen over de smaak zijn verschillend van lekkerder tot ik proef het niet. maar 1 ding is zeker GEEN aanslag meer in de badkamer en het douchen met minder zeep is een feit, net als de vaatwasser (half blokje). water voelt ook gladder.ZEER TEVREDEN. AANRADER

Fam vd Hulst Dronten

Sinds 28 januari zijn we in het bezit van de waterontharder. Heerlijk. Heerlijk zacht water tijdens het douchen. Minder shampoo en schoonmaakmiddelen nodig. Geen kalk meer in de waterkoker en koffiezetapparaat en het was even wennen maar nu smaakt het heerlijk. Hans heeft super mee gedacht tijdens het inbouwen zodat we er aan beide zijden nog spullen naast konden leggen. Kortom wij zijn er super blij mee.

fam Luchtenberg Zwolle

zoals hier wel vaker beschreven is de hardheid van het water in Zwolle hoog(9) daarom ook gekozen voor een waterontharder, en daar zijn we zo blij mee! water is zachter, betere smaak, geen aanslag in douche/glazen, apparaten zijn schoner. Kortom als u twijfelt? niet doen! gewoon Hans bellen en deze komt hem professioneel installeren en denkt mee met u als klant. Wij zijn tevreden en raden het iedereen aan.

fam Timmer uit Zwolle

We hebben het apparaat nu ongeveer 1 maand. Plaatsing ging snel en plezierig. Zelfs in ons kleine flatje was een (klein) plekje te vinden voor de ontharder. Nu nergens meer vieze aanslag. De waterkoker blijft schoon, de douche blijft schoon. We merken niet dat het water anders smaakt, maar het voelt wel duidelijk anders. Het water voelt nu veel “gladder”, een bijzonder gevoel. We hebben duidelijk minder zeep en schoonmaakmiddel nodig. Kortom: we zijn zeer positief over dit apparaat!

Xinhua en Hans uit Zwolle

Sinds 2 februari 2015 een waterontharder in bezit, nat scheren is nog gladder!! na ruim een week is het eczeem genezen bij onze zoon, de oude kalk van de thermostaatkraan ging er van zelf af. Gewoon TOP product!!

Jac uit Zwolle

Nu 8 maanden een waterontharder dat hadden we eerder moeten doen, Wat een uitvinding! Schoonmaken een fluitje van een cent en scheelt een hoop schoonmaakmiddelen. Douchen is een weldaad, zacht voor de huid en het sanitair. Koffie, thee alles smaakt beter. Gewoon toppie!! Ook het installeren is vakkundig gedaan, voorzien van goede uitleg en tips. Hans doet wat hij beloofd.

van Dijk, Zwolle

Sinds november 2014 een waterontharder aangeschaft. Alles keurig geïnstalleerd in de meterkast en de zoutbak in het kruipluik. Handig. Na eerst nog wat sceptisch te zijn, zijn we zeer tevreden. Heerlijk zacht water met als resultaat een voelbaar zachte huid. Geen gepoets meer in de douche en wasbak om de kalkaanslag weg te krijgen. De waterkoker glimt van binnen als nieuw! Nog geen moment spijt van gehad, alleen maar enthousiast. De dochter heeft erg last van exceem en heeft inmiddels ook een ontkalker. De huid wordt er zichtbaar zachter en milder van. Top!

JJ uit Wierden

Wij hebben inmiddels al weer een paar jaar de waterontharder en we zijn er erg blij mee. Het scheelt zoveel schoonmaken! De ontharder is heel netjes geplaatst in de meterkast. Ik bestel 1x per jaar 4 zakken zout en dat gaat heel makkelijk. Via de site een formulier invullen en binnen een paar dagen liggen de zakken netjes voor de schuur. Echt goede service!

Jacqueline

We hebben de waterontharder nu een aantal dagen in gebruik. De installatie is keurig gedaan. Ik merk een erg groot verschil bij de douchewand. Die ziet er na het douchen (zonder afdrogen) nog steeds als nieuw uit.

Hennie (Voorburg)

Hans is een aardige man die weet waar hij het over heeft. Installatie ging vlot, alles netjes weggewerkt in onze krappe meterkast. Handige van dit systeem is dat de zoutbak bij ons in de kruipruimte is ingegraven. Scheelt ruimte en de bak is makkelijker bij te vullen doordat de bak onder het kruipluik zit. Vooralsnog zeer tevreden!

Pim

De waterontharder is een jaar geleden geplaatst en bevalt zeer goed! Erg tevreden,met name wat betreft de kalkaanslag in de wasbakken,toiletten etc. Door het ontbreken van kalkaanslag hecht het vuil zich ook minder,en gaat het schoonmaken veel sneller.Verder de voordelen van minder schoonmaak,vaatwas en wasmiddelen gebruik.Het installeren is vlot en vakkundig gebeurd,in een beperkte ruimte (we hadden eerst onze vraagtekens ivm de beperkte beschikbare ruimte in de meterkast)Kortom;een aanrader!

Janny (Olst-Wijhe)

Hebben nu sinds half jaar product in huis. Niets dan lof met betrekking tot werking en resultaat, zijn dus razend enthousiast. Wij vinden de investering zeker waard en zijn er dus erg blij mee.

Lida uit Loppersum

Het water in Duitsland is tussen de 19 en 21 dus we moesten ook altijd flessen water kopen om thee te zetten. We zijn echte theeleuten maar water uit de kraan was niet te doen. Sinds 1 maand hebben we nu de waterontharder, maar we vinden het nu erg goed. Het water wat nu uit de kraan komt kunnen we nu drinken en thee zetten. Ook de montage in Duitsland was geen probleem, dit is gedaan door een plaatselijk bedrijf. Er is nog wel een extra filter geplaatst om voorkomende verontreinigingen te filteren voordat het in de ontharder komt. Het is even een uitgave maar wat je er voor terugkrijgt is lonend.

Fam. Leenstra Oberwesel Duitsland

Wij hebben slechts een paar weken een waterontharder en zijn razend enthousiast. Het schoonmaken van bv. de badkamer is nu een fluitje van een cent. De kalkaanslag die nog op de tegels zat heb ik er inmiddels afgekregen en nu zijn de tegels heel snel schoon te maken. Onze dochter die niet meer thuis woont, merkte op dat het water anders smaakte, zachter vond ze. Je kunt inderdaad met minder zeep toe wat, vooral als je een septietank hebt,weer beter is. Wij vinden het de investering zeker waard en zijn er dus erg blij mee.

familie Nijhof Raalte

Een half jaar na plaatsing van het toestel, wordt het tijd voor een korte review. Ik heb eigenlijk geen nadelen ondervonden , alleen maar voordelen. Onze quooker blijft beter stromen zonder kalkaanslag op de kraanuitloop. Ik merk dat mijn scheermesjes 2x langer bruikbaar zijn omdat ze langer scherp blijven. Ook na het scheren blijft mijn huid glad door het zeep, Ik blijf spoelen met water, ha ha. Het water smaakt iets anders, mijn vrouw vond het kalkhoudende water iets lekkerder. Ik vind het zachte water “platter” smaken, niet beter of slechter. Koffie en thee smaken wel wat intenser. En niet te vergeten zeep waarvan je veel minder hoeft te gebruiken, handen wassen gaat prima met de helft van het zeep. Verder maak ik de zonnepanelen er mee schoon , een zachte borstel en onthard water doen de rest. En al wat anderen hier al eerder hebben geschreven over kalkafzetting is gewoon waar. Het komt niet terug ….heerlijk. De ontharder zelf past perfect in de meterkast en doet zijn werk zoals het hoort, alleen af en toe wat zout bijvullen is voldoende. Ik ben tevreden met deze waterontharder en heb inmiddels 2 anderen ook zo enthousiast gemaakt dat ze er ook één hebben aangeschaft.

Roelof uit Wildervank

Begin april 2014 is deze waterontharder bij ons geplaatst. De installatie was voor Hans een fluitje van een cent, alhoewel hij wel door de dikke vloer moest boren. Alles is correct en netjes afgewerkt. Hierna nog eens een uitleg en wij hebben echt de indruk dat het water zachter is geworden. Bij de vaatwasser gebruiken wij nog de helft van de reinigingsblokjes en bij de wasmachine ong. 40% minder wasmiddelen. Voor de rest hebben wij nog geen definitief oordeel omdat wij er nog te weinig en te kort ervaring mee hebben. Wij hebben er echter 100% vertrouwen in. Alles bij elkaar een prima investering, die wij er wel weer gaan uithalen. Hans, bedankt.

jaap en eri goedkoop, Zwolle

We hebben nu ongeveer 8 mnd een waterontharder en zijn er zeer blij mee. Mijn huid was erg droog en een beetje psoriasisachtig met jeuk en schilfers etc. sinds de ontharder is geplaatst is dat een heel stuk verbetert. Echt een aanrader dus !!!

fam Kattenberg uit IJsselmuiden

We hebben 2 van onze kinderen die een huis gingen bouwen een waterontharder gegeven en die zijn er zeer wijs mee. Vorige week heeft Hans bij ons zelf een ontharder geplaatst. dus inmiddels de derde ontharder. Super zo,n ding, hadden we jaren eerder moeten hebben toen alle kinderen nog klein waren…… Hans bedankt voor de snelle service en terug bellen en een fijne jaarwisseling. 038 Waterontharders is beslist een aanrader. Snel en vakkundig en betrouwbaar. iedereen aan te bevelen.

familie Mulder- Staphorst

Geen ruwe wastafels, toiletpotten, douchecabine. Lekkere koffie en thee, geen theeaanslag meer in de theeglazen. Zachte handen, zacht haar, minder gebruik shampoo en doucheschuim, Scheermesjes blijven langer scherp. Moet ik nog verder gaan? Dit is een goede investering, want je bespaart op schoonmaakmiddelen en huis onderhoudsmiddelen ( is dit wel een goed woord?) Voor als men nog twijfelt, geld op de spaarbank heeft geen zin, de inflatie is hoger dan de rente die je krijgt. Dus € 1.000,00 is een goede investering, je spaart meer uit. 😉

Mieke en Will, Olst

Twee jaar geleden hebben wij bij de verbouwing van onze badkamer en keuken ook een waterontharder laten installeren om kalkaanslag te voorkomen. Wij gebruiken nu minder zeep, shampoo en wasmiddel en het water smaakt beter. Hans heeft alles netjes geïnstalleerd en levert daarnaast een goede service. Kortom: wij zijn zeer tevreden en het is zeker aan te raden!

Familie Zandbelt, Zwolle

De waterontharder is nu bijna 1 jaar in gebruik. En wat een verschil!!! We hebben een nieuwe badkamer met een glazen douchedeur. Afnemen is niet meer nodig, gewoon op laten drogen zonder strepen/aanslag. We gebruiken nu minder dan de helft aan vaatwaspoeder. Let wel op dat de koffie sterker gaat smaken. Wellicht dus overschakelen op een minder sterke variant (nespresso) of gewoon minder koffie gebruiken. Ook gaan kalkaanslag meer in de waterkoker Over de installatie ook niets dan lof. Snel vakkundig en goede service! Conclusie: van harte aanbevolen.

Familie Beelen - Wezep

Wat kunnen we zeggen nu 3 weken later? Na de prima uitleg, plaatsing en de service van Hans: Ben je kalk aanslag zat in de douche, in de vaatwasser, in de wasmachine, waterkoker. Ben je de harde was zat, ook na gebruik van wasverzachter….wil je weer lekkere koffie / thee, dan is dit gewoon een aanrader. Zelfs de mengkraan doet het weer zoals tevoren. Wij hebben lang zitten twijfelen en nu blijkt dat dit zonde van de tijd en de frustratie omtrent kalk is geweest. Geweldig gewoon.

E & F - Zwolle

We hebben nu een aantal maanden de waterontharder. Dit hadden we veel eerder moeten doen. De service van hans is perfect! Snel en professioneel. Psoriasis is heel erg verminderd en eczeem is helemaal weg.Geen last meer van droge huid. We zijn net terug van vakantie en het is gewoon weer heerlijk om onder de douche te staan. We hebben het zachte water echt gemist! Schoonmaken is zoveel makkelijker zonder steeds de kalkaanslag. En het verbruik van schoonmaakmiddelen scheelt ook heel erg. Auto wassen is ook binnen 10 minuten gedaan. Even inzepen en daarna afspoelen met de slang. Nadrogen is niet nodig, de auto droogt prachtig glanzend op zonder strepen. Echt een aanrader deze waterontharder. Voor diegene die nog twijfelt: het geld is het meer dan waard!!!!

Mark-Jan uit Zwolle

Dit is het ultimative apparaat! Geweldig! Pas als je weer een keer ergens bent geweest, waar zij geen waterontharder hebben, merk je pas hoe mooi dit werkt! Echt een aanrader!

PeOos.eu, Petra Oosterhoff

Sinds een aantal weken deze waterontharder aangeschaft. PLaatsen ging erg vlot en goede service. Het water is nu wat zoeter van smaak en in onze apparaten merk je het verschil vrijwel direct, met name de strijkbout is ons erg dankbaar:) We raden het iedereen aan!

Kirsten en JanWIllem

Enkele jaren geleden een waterontharder laten plaatsen door Hans. Was snel netjes voor elkaar. Werkt probleemloos en is het behoud voor onze apparatuur in huis. Dat is op de wat langere termijn mooi meegenomen. Maar het meest genieten we van het heerlijke zachte water tijdens het douchen. Wij kunnen het iedereen aanbevelen!

Ronald

Vorige week is de waterontharder door Hans geplaatst. Vooraf had hij goed advies gegeven en het installeren heeft hij ook vakkundig gedaan. Het past allemaal perfect in onze meterkast waar nog maar weinig ruimte over was. Hans heeft overal een oplossing voor en de afwerking is ook zeer netjes. Nadat Hans klaar is met de installatie is het resultaat ook direct merkbaar (boven verwachting!). Van hardheid 8,5 / 9,0 (Vleuten-De Meern) naar NUL. Vanaf nu nooit meer: Kalkvlekken in de badkamer, sanitair schrobben met dure agressieve schoonmaakmiddelen. Nooit meer de stoomoven, waterkoker/Quooker, of koffiezetapparaat ontkalken. Nooit meer het zout van de vaatwasser bijvullen. De helft minder zeep in de wasmachine (ook zachtere was) en dus ook nog bijkomend voordeel voor het milieu. Auto wassen en ramen lappen zonder zemen (alles droogt netjes op zonder vlekken, ook op onze zwarte auto). Schoonmaken zonder moeite en dus ook in veel minder tijd. Sanitair blijf ook langer schoon omdat er geen vuil meer hecht aan het kalk. Alle apparaten die in het verleden kappot zijn gegaan door de kalk hadden een veel langere levensduur gehad als we jaren geleden al een waterontharder hadden laten installeren. Wie nog twijfelt kan daar wat ons betreft direct mee stoppen. Bel of email Hans en hij verlost je van alle kalk-ellende.

Ramon

vandaag de waterontharder laten plaatsen. met een waterhardheid van bijna 10! nu binnen 2 jaar na opleveren van de woning toch veel kalkaanslag. na het deskundige plaatsen met een nette afwerking al verschil merkbaar met handen wassen, veel minder zeep nodig dan voorheen! wij verwachten dat de ontharder hier voor flinke besparingen en positieve reactie’s zal zorgen. Hans, bedankt!

stefan en rosanne uit Berkel en Rodenrijs

In eerste instantie stonden we nogal sceptisch tegenover de aanschaf van een waterontharder. 038Waterontharder is langs geweest en heeft (ook in de praktijk) laten zien wat het verschil is tussen kalkvrij water en ‘normaal’ kraanwater. Wij kunnen niet anders zeggen dan, GEWELDIG!!! Heerlijk (zachter) douchen en douche daarna niet uit hoeven drogen, minder afwasmiddel, heb poeder gekocht om beter te kunnen doseren, minder wasmiddel, de was ruikt lekkerder, is zachter en komt vreemd genoeg ook droger uit de machine. Kortom, DOEN!!!

Jarno uit Zwolle

We hebben een ander huis gekocht en toch nog vergeten een water ontharder. Na ongeveer een half jaar toch op zoek gegaan en bij hans uitgekomen. Na een zeer goede demonstatie en een mooie prijs toch besloten er een te kopen. Wij hebben een hele kleine meterkast dus ik dacht dat het niet zou lukken om hem er daarin te plaatsen. Hans heeft dit toch netjes voor elkaar gekregen. We hebben de waterontharder nu ongeveer 3 kwart jaar en hij bevalt prima. Lekker water geen kalk en een zeer goede klandizie.

Klaas en Angela uit Zwolle

Hai Hans, Hij staat al weer een tijdje, maar nog steeds zijn we erg tevreden. Na installatie moesten we even wennen aan de smaak van helder water, maar nu willen we niets anders meer. Je haren zijn zachter je huid is gladder de douche blijft schoner enz enz Ik hoor mezelf net zo praten als toen jij bij ons binnen kwam. Nogmaals bedankt en als we zout nodig hebben weten we je te vinden.

Mark en Pam.

wij hadden al wel 15jaar een een waterfilter op dezelfde manier. Maar dat systeem was op toen hebben wij geprobeerd. Zonder maar konden niet meer wennen aan de smaak gewoon vies. Toch maar dit waterfilter besteld geen spijt in tegendeel. Net als de andere gebruikers zeer tevreden over aanleg en service. Fam Westrik Zwolle

Fam Westrik

Sinds juni hebben wij de waterontharder, zeker geen spijt van. Je merkt het gelijk met douchen, veel zachter en meer schuim. We hebben nergens geen kalkaanslag meer en dat is zeker in de nieuwe badkamer heel plezierig! Je hoeft echt nog maar de helft aan (vaat)wasmiddelen te gebruiken. Dus het is echt aan te bevelen!

Fam de Olde Ens

Nu inmiddels een half jaar een ontharder. Erg tevreden. Gelijk aan de andere berichten De huidproblemen van mij en m’n dochter zijn echt een stuk minder!. Geen smeerseltjes van de huisarts meer! Zij krijgt helaas weer last van het water in haar studentenhuis in Enschede…..jammer. Rob uit Zwolle

Fam Ruijsch

Sinds een maand de waterontharder van 038waterontharder in ons bezit. Na een tip van bekenden zijn we op de site van Hans terechtgekomen en vanwege de prima prijs hebben wij de ontharder via Hans aangeschaft. Tot op heden zijn we zeer tevreden met de service en het ontkalkte water!

Hans en Sharon

Begin vorig jaar bij de verbouwing van onze badkamer meteen een waterontharder laten installeren om kalkaanslag te voorkomen. Wat een succes! Dit hadden we jaren eerder moeten doen. Het douchen is fijner, de koffie smaakt beter en zelfs de waterkoker is vrij van kalkaanslag. De service van 038waterontharder is bovendien erg goed. Deze zomer zat ik bijna zonder zout. In de vakantieperiode. Binnen drie dagen na contact met 038waterontharder had ik weer voldoende zout in huis. Bedankt!

Maikel uit Zwolle

Met een DH van ongeveer 9 en een woning van 6 jaar oud constateerde wij op steeds meer plaatsen kalkaanslag. Na monteren van de waterontharder kwam onze zoon bij ons douchen en vroeg of waarom wij nieuwe kranen hadden gemonteerd. De aanwezige kalk verdwijnt. Bij kranen, douchedeuren, kunststof bad en douchebak, waterkoker e.d. verdwijnt het kalk als sneeuw voor de zon. Achteraf jammer dat ik het nu pas heb gedaan en fijn dat bij eventuele verhuizing het systeem is mee te nemen. Hans, Bedankt.

Cor en Marieke uit Berkel en Rodenrijs

Wij hebben nu sinds 1 maand een waterontharder aangeschaft, en zien heel veel verschil. Het water is een stuk lekkerder,en ook de exeem van mijn vrouw is mega veel verbeterd. ook zien wij nergens meer 1 drupje kalk in huis. ook de service en de netheid waren wij zeer over te spreken Bedankt fam Leusink

Fam Leusink Urk

Wat een heerlijkheid zo’n waterontharder lekker zacht water. De meiden vonden het glaasje water lekker na het installeren van de ontharder en wat een genot. en dit alles al binnen 24 uur na installatie. Dank u Hans.

Familie Pikkert Kampen

Vorig jaar is met grote tevredenheid onze badkamer gerenoveerd. De renovatie werd compleet met de plaatsing van een waterontharder. We voelen, we proeven en we zien het effect van het zachte water. De ontkalkingsmiddelen zijn verleden tijd.

Liesbeth en Brian uit Zwolle

Door de waterontharder hebben we geen kalkaanslag meer in de badkamer. Wat we waarderen in Hans Hensbergen is dat hij altijd goed meedenkt en niet zonder meer uitvoert. Daarnaast altijd snelle service.

Geert en Ingeborg Mattelé Kampen

Na vorig jaar een nieuwe badkamer te hebben gekregen een mooi moment om de waterontharder aan te schaffen. Inderdaad geen kalkaanslag meer, de badkamer blijft stralen. Ook voor de hobby van mijn man, hij heeft een terrarium met gifkikkertjes is het een uitkomst. Doordat er dagelijks 2x een vernevelaar aangaat waren de ruiten voorheen altijd dof door de kalkaanslag en nu blijven wij door altijd heldere ruiten van het moois genieten. ook minder schoonmaakspul nodig, maar ook onder de douche heb je minder nodig. Al met al een goede aankoop waar we hopenlijk nog lang plezier van zullen hebben.

Jos en Elma uit Zwolle

Na een lange tijd besloten om over te gaan tot de koop van een waterontharder. Waarom zo lang nagedacht? Om de simpele reden dat we het in eerste instantie veel te duur vonden……. dachten we. We hebben prijzen bij andere aanbieders voorbij zien komen van 1800-2000 euro. Nu voor zowat de helft. Na een leuke demonstratie aan huis en het horen van de prijs zijn we overtuigd geraakt. In ons geval konden we gelijk een afspraak maken en binnen een week is de waterontharder geplaatst. Sindsdien genieten wij van lekker zacht water. Je proeft het, je merkt het met douchen of gewoon met handen wassen. Het mooiste om te zien was dat ons verkalkte waterkoker na enige tijd helemaal klakvrij is geworden, hij glanst helemaal als nieuw van binnen. Dit geeft ons alleen maar meer vertrouwen in het systeem en de duurzaamheid van andere (kalk) apparaten door het systeem. Wij kunnen en durven dan ook het systeem aan te raden bij iedereen die nog twijfelt.

Claudia en Jeffrey uit Zwolle

Wij hebben nu ruim een jaar ervaring met de 038waterontharder en zijn er zeer tevreden over. We gebruiken minder zeep, shampoo en wasmiddel en het water smaakt beslist lekkerder dan voorheen. De apparaten werden zeer vakkundig en ingenieus in de meterkast geplaatst door ervaren en zeer vriendelijke monteurs. Een telefoontje is genoeg om er zakken zout bij te krijgen, een prima service! Kortom, wij zijn zéér tevreden!

Paul en Toos uit Zwolle

Het kraanwater in Zwolle is bijzonder hard en geeft veel vlekken en aanslag. Twee jaar geleden hadden wij al eens geïnformeerd naar de prijs van een waterontharder, maar wij vonden de kosten toen nog veel te hoog. Het aanbod van 038waterontharder dat wij een paar maand geleden kregen was veel gunstiger en heeft ons doen besluiten om een waterontharder laten plaatsen. We zijn bijzonder tevreden over het effect van de ontharder: we hebben geen last meer van kalkaanslag op kranen, tegels en douchedeur, we hoeven minder zeep te gebruiken voor de (af)wasmachine en voor ons zelf en de koffie en thee smaken veel beter. Bedankt voor de correcte voorlichting, snelle installatie en goede service!!!

Henri & Audrey uit Zwolle

We hebben sinds kort een waterontharder en zijn zeer tevreden . Het is heerlijk om nu een glas water te drinken je proeft nu echt water, en na het douchen heb je een heerlijk zachte huid ideaal voor mensen met een droge huid of eczeem. ook zorgt het voor minder werk in de badkamer nu de tegeltjes niet meer aanslaan met kalk, kortom wij zijn heel tevreden met onze waterontharder die mooi compact in de meterkast is ingebouwd.

Henk uit Ijsselmuiden

Wij hebben dit apparaat laten plaatsen omdat wij problemen met het aquarium water hadden. De hardheid was te hard om goed vissen te kunnen houden. Nu kunnen we weer volop genieten van onze tropische vissen. Bovendien kan ik dit iedereen aanraden die een expresso/nespresso of soort gelijk apparaat heeft het scheelt namelijk dure ontkalkings middelen en bovendien dure reparatie als gevolg van kalk in het apparaat. En ook de smaak van de koffie en thee is veel voller. Één “nadeel” van dit apparaat is dat je niet meer onder de douche vandaan komt. Wat een genot dat schuimende water op je huid. De monteur die alles geplaatst heeft is erg vakkundig en werkte alles netjes af tevens kregen wij goede uitleg of de werking van het apparaat.

Nieuwenhuis Deventer

Twee weken geleden is de waterontharder bij ons geplaatst….eigenlijk kunnen we alleen maar zeggen…WAUW!!! Het water is echt veel lekkerder en we gebruiken echt veel minder wasmiddel, zeep, douchecel, shampoo……een forse besparing dus! Onze douchedeur hoeven we niet meer na elke douchebeurt met de trekker droog te maken want kalk is er NIET meer! De werkelijke reden waarom we hem hebben aangeschaft is voor ons zoontje….hij heeft erg veel last van eczeem maar sinds we de waterontharder hebben…en dat is nog maar twee weken…zien we de eczeem al veel minder worden en zijn huidje wordt zachter! Kortom….we zijn zeer tevreden over het product maar ook over de prijs en service!!!

Klaas en Janet uit Emmeloord

Sinds Enkele maanden dit geweldige apparaat in huis. Deze hebben wij aangeschaft omdat onze zoon behoorlijk snel last heeft van exceem op zijn huid. Omdat we nu minder wasmiddel nodig hebben (water zonder kalk schuimt eerder) En omdat het water veel zachter is tijdens douchen en ook nu minder douchgel nodig is. Zijn zijn huidproblemen veel minder geworden. Dit hadden wij jaren eerder moeten doen.

De Bruin

Wat een heerlijkheid, zo’n waterontharder. Had ik eerder moeten doen. Onze dochters merken het met het douchen en wassen van de lange haren; minder zeep nodig en veel meer schuim. En vooral, zachte huid en haren. Ik zelf vind de koffie lekkerder en mijn vrouw de zegt dat de thee veel lekkerder is. Mijn vrouw merkt de voordelen ook goed bij het huishouden, minder zeep nodig, géén kalkaanslag meer op ramen en douchedeur. Dus ook geen kalk meer in alle (keuken) machines. Let wel op de prijs, ik had bijna één gekocht (van een ander bedrijf) die 2 x zo duur was, precies hetzelfde apparaat. 038waterontharder, bedankt!

Wim uit Zwolle

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht veld

Onze oplossingen

Onze ontharders zorgen ervoor dat u nooit meer last heeft van kalk, en dat tegen een zeer lage prijs! Zo heeft u al een ontharder vanaf €895! Lees verder om te kijken welke ontharder het beste bij u past.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u ons om een andere reden spreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u liever dat wij u bellen? Laat dan uw telefoonnummer achter.

Hardheid testen

Wilt u weten hoeveel kalk er in het water in uw omgeving zit?

Vul dan hieronder uw woonplaats in en krijg direct de hardheid in uw omgeving te zien.